Connect with us

Hronika

BRUTALNO SE OTARASILI TELA! Ko je Darko DELIĆ, diler čiji je leš zapaljen kod Veljine vikendice?!

Objavljeno

-

Foto: KURIR/MARINA LOPIČIĆ/PRIVATNA ARHIVA

Delić je ubijen hicem u potiljak


Policija je danas pretraživala vikendicu u mestu Livadice, na Smederevskom putu, za koju se pretpostavlja da je Velja Nevolja, vođa kriminalne grupe „Principi“ u njoj izvršavao zločine.

U njenoj blizini januara 2009. godine je pronađen zapaljen leš narko dilera Darka Delića (20) u kontejneru.

„Delić je ubijen hicem u potiljak, a njegovo telo je zatim bačeno u kontejner, posuto benzinom i zapaljeno. Pošto je gorelo više od dvadeset sati, bilo je neprepoznatljivo. Iako su ubica i njegovi pomagači verovali da su počinili savršen zločin i da su spaljivanjem leša uspeli da izbrišu sve materijalne tragove, koji bi doveli do njih, sedam godina kasnije policija i tužilaštvo identifikovali su Dragana Ostojića, i to zahvaljujući DNK tragovima nađenim na mestu zločina“, rekao je tada sagovornik koji je bio upoznat sa detaljima istrage.

Ubijeni Delić je za života tri puta bio hapšen zbog trgovine narkoticima. Važio je za sitnijeg dilera i člana narko-grupe sa Karaburme. Pošto je ta grupa bila u sukobu sa nekoliko beogradskih kriminalnih klanova, koji trguju narkoticima, istraga je išla u više pravaca.

Advertisement

Sumnjalo se da je ubijen u obračunu dva zavađena klana, međutim, došlo se do operativnih podataka da je Delić likvidiran jer su njegovi „pajtosi“ sumnjali da radi za policiju.

Za njegovo ubistvo je optužen Dragan Ostojić, sedam godina nakon zločina. I pored činjenice da je uz kontejner sa spaljenim telom pronađena čaura od metka i lokva krvi, policija nije isključivala mogućnost da je Delić ubijen na drugom mestu, a zatim ubačen u kontejner na Smederevskom putu.


ISPLIVAO SNIMAK! Grobari poslali poruku SVOM VOĐI: “Sa nama uvek NEVOLJA”


OVO JE VILA VELJE NEVOLJE KOJU JE NASTAVIO DA GRADI IAKO NIJE DOBIO DOZVOLU! Pogledajte samo ovu TVRĐAVU!


Izvor: Espreso

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h