Connect with us

Vesti

GRADONAČELNIK NOVOG SADA ČESTITAO GRAĐANIMA BOŽIĆ: Podsetio se MLADOSTI!

Objavljeno

-

Foto: Grad Novi Sad

Kao dete, uživao sam da provodim trenutke u krugu porodica mojih drugara koji su proslavljali Badnji dan i Božić 25. decembra kada smo se osećali kao jedna velika familija“ rekao je Vučević


„Kao dete, uživao sam da provodim trenutke u krugu porodica mojih drugara koji su proslavljali Badnji dan i Božić 25. decembra, kada smo se osećali kao jedna velika familija“, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

„Ko je tada mogao da pomisli da ćemo kad odrastemo biti u prilici da svedočimo jednom drugačijem Božiću, tom divnom porodičnom prazniku, sada u senci mera o distanci, a sve zbog virusa kovid 19, pošasti koja hara svetom, ne mareći za važne datume. Svima želim da iz ovih teških vremena izađemo zdravi i nasmejani. Srećan Božić svim građanima Novog Sada i Srbije koji ga obeležavaju 25. decembra sa željom da predstojeće dane provedete u zdravlju, sreći i blagostanju“ poručio je Vučević na svom Instagram profilu.

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Društvo

MUSTAFA (25) UPALIO SVOG STOJADINA NA +40 I ZAPUCAO NA MORE: Nema ko ga ne zna, PUT PREŠAO BEZ STRAHA! (FOTO)

Objavljeno

-

Objavio

Mustafa, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO


Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku


Mustafa Čobo (25) mladić iz Kaknja, svojim Stojadinom stigao je na hrvatsku obalu. Čobo je poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavama, a vlasnik je i jednog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini.

Izgleda da njemu ne smetaju visoke temperature širom Hrvatske. Iako njegov Stojadin nema klimu, na kojoj mnogi ljudi u današnje vrijeme insistiraju tokom vožnje automobilom, Mustafa je seo u svoje vozilo i krenuo na more.

Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku:

“Zastavom po Hrvatskoj. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lepom druženju. Postoji li iko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio”, napisao je uz fotografije.

foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO

Posetio je Makarsku, Bašku Vodu, Živogošće, a put dug 222 kilometara prešao je, kaže, bez problema i straha.

“Svaki automobil zahteva pažnju i redovno održavanje, pa tako i Stojadin. Uopše ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo na Jadranu sam prešao 600 kilometara, ne računajući dolazak iz Kaknja, a tu treba računati i povratak, tako da će sve skupa izaći na preko 1.000 pređenih kilometara”, rekao je on za Hayat.

Podsetimo, Mustafa nije prvi ove godine!

„Skidam kapu gospodinu“, „Alal vera, burazeru, to je podvig, bez klime“, samo su neki od komentara ispod fotografije iz Lefkade, a upućeni su vlasniku jednog stojadina koji je ovim autom stigao u Grčku i privukao ogromno interesovanje na Fejsbuku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h