Connect with us

Društvo

GORI TORINO, CELA HALA APLAUDIRA SA KONSTRAKTOM: Umetnica bacila publiku u trans, svi pevali UGLAS CORPORE SANO!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen Eurovision

Konstrakta je nastupila u belom odelu, drugačijem od onoga koje je nosila na Beoviziji.


Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj „Evroviziji“ koja se održava u Torinu, nastupila je u drugom polufinalu takmičenja.

Predstavnica Srbije izvela je pesmu „In Corpore Sano“ treća po redu, odmah posle Majkla, predstavnika Izraela na „Evroviziji“, a zvučala je odlično, dok smo imali prilike da vidimo sve ono što je sa timom najavljivala prethodnih nedelja.

Cela arena je tapšala i pevala u glas sa Konstraktom, a na njenom licu se, na kraju nastupa, videlo da je zadovoljna performansom.

Konstrakta je bila bez greške, a kasnije u toku večeri ćemo saznati da li će se plasirati u finale festivala, koje se održava u subotu, 14. maja.

Konstrakta je nastupila u belom odelu, drugačijem od onoga koje je nosila na Beoviziji. Njen beli kimono predstavlja neobičnu lekarsku uniformu – pesma umetnice ukazuje na probleme u zdravstvenom sistemu.

Konstrakta je skočila na 10. mesto na svetskim kladionicama po šansama za pobedu na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.

Ovo je do sada njen najbolji plasman na kladionicama, imajući u vidu da se poslednje dve, tri nedelje kretala od 11. do 13. mesta.

Pesma koju izvodi Konstrakta „In corpore sano“ nominovana je i za najbolji tekst na ovogodišnjem takmičenju. Prema glasovima publike, za sada je na prvom mestu, a čekaju se i glasovi žirija, te proglašenje pobednika u ovoj kategoriji sledeće sedmice.

Pored Srbije, takmiče se i Finska, Izrael, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska i Češka.

Izvor: Espreso

Društvo

ŽELITE DA SE KUPATE U ADI CIGANLIJI? Posle ovoga ćete DOBRO RAZMISLITI da li je TO PAMETNA IDEJA!

Objavljeno

-

Ada Ciganlija, Foto: Emilija Jovanović


JP Ada Ciganlija apeluju na građane da ne ulaze u Savsko jezero dok zvanično ne počne sezona i dok ne budu na raspolaganju spasilačke ekipe


Visoke temperature u maju izmamile su sugrađane i na Adu Ciganliju, pa su tako već zabeleži prvi kupači ove godine.

Ipak, iz JP Ada Ciganlija apeluju na građane da ne ulaze u Savsko jezero dok zvanično ne počne sezona i dok ne budu na raspolaganju spasilačke ekipe.

Otvaranje sezone na Adi Ciganliji očekuje se polovinom juna, a tačan dan zavisi od temperature vode, odnosno minimalna temperatura vode treba da bude 22 stepena Celzijusa.

Navodi se da je kvalitet vode na zavidnom nivou i da će se tokom cele kupališne sezone kontrolisati.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h