Connect with us

Hronika

Evo kako je došlo do jezive tragedije na parkingu u Aleksincu! Troje dece ostalo bez roditelja

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Policija je potvrdila takav sled događaja


Saša Prokić (51) upucao je danas oko 17 sati svoju bivšu ženu Milenu, pa sebe na parkingu kod parka Brđanka u Aleksincu. Oboje su umrli na putu za bolnicu.

Oni su se rastali sredinom novembra i ona se preselila u Aleksinac. Prema nezvaničnim informacijama, Saša ju je na parkingu nagovarao da mu se vrati, „da će se sve srediti“, a onda je u nastupu očaja uzeo pištolj i presudio prvo Mileni, pa sebi.

Policija je potvrdila takav sled događaja.

„Možemo zvanično da potvrdimo da je policijskoj upravi u Nišu prijavljeno da je u Aleksincu S.P. usmrtio vatrenim oružjem žensku osobu M.P. Utvrđuju se okolnosti pod kojima se to dogodilo, a obavešteno je Više javno tužilaštvo. nakon što je on nju usmrtio, on je izvršio samoubistvo“, rečeno nam je u policiji.

Advertisement

Kako se priča po Aleksincu, oni su imali troje dece. Na parkinku kod parka Brđanka su se navodno čula četiri hica.

„Njemu je mašina u firmi ‘Fahop’ povredila ruku i odnela palac. Bio je u invalidskoj penziji. Žena ga ostavila. On je pao u depresiju poslednjih meseci i sigurno se na ovakav korak odlučio iz očaja“, kaže jedan od poznanika Prokićevih.

Vest se brzo pronela Aleksincem i ceo kraj je užasnut da se dogodila ovakva porodična tragedija.

Milena je nekada radila u „Grameru“, a posle mnogo rasporava, on nije hteo da se preseli u Aleksinac iz sela Gornja Peščanica gde su živeli u kući njegovog oca.

Izvor: Espreso

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h