Connect with us

Društvo

ULEPŠAN SUMORAN DAN! Pogledajte PRELEPU scenu u KISAČU (FOTO)

Objavljeno

-

Duga, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Prelepa duga je najavila svoje prisustvo i uspela da ulepša sumoran dan


Tmuran i depresivan dan praćen obilnim padavinama pozvao je mnoge od nas da ostanemo kod kuće. Spoljašnje scene delovale su neprivlačno i apokaliptično.

Međutim, kao što to obično biva, nakon kiše se brzo potom pojavi sunce, ili, ako imate sreću- duga!

Takav prizor videli su i žitelji grada Kisač, a stranica ,,192.rs“ je na Instagramu objavila sledeću sliku:

Prelepa duga je najavila svoje prisustvo i uspela da ulepša sumoran dan. Sigurni smo da su svi prisutni uživali u bajkovitom prizoru!

Društvo

OD DANAS MOŽETE DA KUPITE TAG UREĐAJE U POŠTAMA, A EVO KAKO SE KORISTE: Putarina će vam biti JEFTINIJA!

Objavljeno

-

Objavio

Naplatna rampa, Foto: Aleksandra Čolić

Pomoćnik direktora „Puteva Srbije“ za naplatu putarine Darko Savić kazao je da će se TAG uređaju poštama prodavati po ceni od 2.022 dinara, a namenjen je isključivo za putnička vozila fizičkih lica


Građani Srbije od danas mogu da uređaje za elektronsku naplatu putarine, tzv. TAG uređaje, kupe i na šalterima pošta širom Srbije, najavio je juče ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

– U Srbiji trenutno ima 2,8 miliona registrovanih automobila, a pre 10 godina bilo ih je 1,8 miliona. Zato smo potpisali ugovor da uređaji za elektronsku naplatu putarine mogu da se kupuju i u poštama, a brzo ćemo omogućiti i u drugim maloprodajnim objektima – kazao je Vesić na Sajmu automobila nakon potpisivanja ugovora između „Pošte Srbije“ i „Puteva Srbije“ i dodao:

– U Srbiji trenutno oko 50 odsto vozača koristi TAG uređaje i na naplatnim rampama gde se koriste nema gužvi, zato je važno da stimulišemo što veći broj ljudi da koristi elektronsku naplatu putarine.

Podsetio je i da je Vlada Srbije nedavno donela odluku o povećanju cena putarine od 1. aprila za 14 odsto, ali i da je za elektronsku naplatu putarinu cena povećana za osam odsto.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h