Connect with us

Društvo

SNIMAK KOJI JE RAZNEŽIO CELU SRBIJU: „Devojka sa krilima“ objavila PRVI VIDEO sa ćerkom, ovu EMOCIJU morate videti!

Objavljeno

-

Dejana Bačko, Foto: TikTok/Printscreen/marko_dejana

Komentari su se nizali na raznim jezicima, a većina njenih pratilaca poželala je da joj čestita na prinovi i poželi sreću u životu


Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, poznatija kao „Devojka sa krilima“ dobila je ćerku sa svojim partnerom Markom Nežićem, a tim povodom odmah je na društvenim mrežama podelila srećne vesti.

Nakon objave da je na svet donela prelepu ćerkicu kojoj je dala ime Lara, osvanuo je novi video na TikToku na kom se po prvi put mazi sa novorođenčetom, dok se ono, kako se na snimku vidi, smeje sve vreme.

„Baš joj je hladan nosić“, rekla je Dejana na videu, a nakon što je čula bebin smeh upitala ju je: „Hoćeš li da pričaš nešto?“.

Komentari su se nizali na raznim jezicima, a većina njenih pratilaca poželala je da joj čestita na prinovi i poželi sreću u životu.

Advertisement

– Mama heroj – glasio je samo jedan od njih.

Podsetimo, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.

Društvo

OD DANAS MOŽETE DA KUPITE TAG UREĐAJE U POŠTAMA, A EVO KAKO SE KORISTE: Putarina će vam biti JEFTINIJA!

Objavljeno

-

Objavio

Naplatna rampa, Foto: Aleksandra Čolić

Pomoćnik direktora „Puteva Srbije“ za naplatu putarine Darko Savić kazao je da će se TAG uređaju poštama prodavati po ceni od 2.022 dinara, a namenjen je isključivo za putnička vozila fizičkih lica


Građani Srbije od danas mogu da uređaje za elektronsku naplatu putarine, tzv. TAG uređaje, kupe i na šalterima pošta širom Srbije, najavio je juče ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

– U Srbiji trenutno ima 2,8 miliona registrovanih automobila, a pre 10 godina bilo ih je 1,8 miliona. Zato smo potpisali ugovor da uređaji za elektronsku naplatu putarine mogu da se kupuju i u poštama, a brzo ćemo omogućiti i u drugim maloprodajnim objektima – kazao je Vesić na Sajmu automobila nakon potpisivanja ugovora između „Pošte Srbije“ i „Puteva Srbije“ i dodao:

– U Srbiji trenutno oko 50 odsto vozača koristi TAG uređaje i na naplatnim rampama gde se koriste nema gužvi, zato je važno da stimulišemo što veći broj ljudi da koristi elektronsku naplatu putarine.

Podsetio je i da je Vlada Srbije nedavno donela odluku o povećanju cena putarine od 1. aprila za 14 odsto, ali i da je za elektronsku naplatu putarinu cena povećana za osam odsto.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h