Connect with us

Društvo

OVE TEME ĆE SUTRA BITI NA STOLU KRIZNOG ŠTABA: Ključno pitanje je isto kao i uvek!

Objavljeno

-

Foto: ATA IMAGES/A.K.

Na donošenje zaključaka utiče mnogo faktora, poručila je članica Kriznog štaba.


Direktorka Instituta „Batut“ dr Verica Jovanović govorila je večeras o temama koje će biti na dnevnom redu sednice Kriznog štaba protiv korona virusa u petak.

„Kao i uvek, ključno pitanje i tema je praćenje epidemiološke situacije u zemlji i analiza po okruzima, trend opadanja pozitivnih slučajeva, kapacitet u bolnicama i na osnovu svih tih analiza se donose stručne preporuke i preporuke svim ostalim članovima Kriznog štaba“, rekla je Jovanović u emisiji „Četvrtkom u 9“ na RTS-u.

Ona dodaje da se na osnovu toga posle donosi zaključak.

„Naravno, na donošenje zaključaka utiče mnogo faktora, jedan od glavnih i najjačih je zdravstveni faktori i pretnja u odnosu na širenje epidemije, tome se sa posebnom pažnjom pristupa i vodi računa od početka epidemije“, rekla je Jovanović.

Kako je rekla članica Kriznog štaba druga tema sutrašnje sednice je tok vakcinacije u Srbiji, planovi za dalje i pod tačkom razno je uvek nešto od prioriteta što se pokaže kao veoma važno za donošenje.

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je ranije da će na sednici Kriznog štaba pokrenuti pitanje o eventualnom ukidanju mere za ulazak u Srbiju iz Mađarske uz negativan PCR test.

Brnabić je u Skupštini Srbije, odgovarajući na poslanička pitanja, rekla da će zamoliti medicinski deo Kriznog štaba da pogleda trenutne epidemiološke parametre u Srbiji i Mađarskoj.

Krizni štab sutra zaseda tačno u 9 sati. To je prva sednica Kriznog štaba posle otkrivanja britanskog soja korone u Srbiji.


PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO JASNU PORUKU: Naša vojska je faktor stabilnosti!


Izvor: Mondo

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Društvo

MUSTAFA (25) UPALIO SVOG STOJADINA NA +40 I ZAPUCAO NA MORE: Nema ko ga ne zna, PUT PREŠAO BEZ STRAHA! (FOTO)

Objavljeno

-

Objavio

Mustafa, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO


Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku


Mustafa Čobo (25) mladić iz Kaknja, svojim Stojadinom stigao je na hrvatsku obalu. Čobo je poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavama, a vlasnik je i jednog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini.

Izgleda da njemu ne smetaju visoke temperature širom Hrvatske. Iako njegov Stojadin nema klimu, na kojoj mnogi ljudi u današnje vrijeme insistiraju tokom vožnje automobilom, Mustafa je seo u svoje vozilo i krenuo na more.

Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku:

“Zastavom po Hrvatskoj. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lepom druženju. Postoji li iko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio”, napisao je uz fotografije.

foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO

Posetio je Makarsku, Bašku Vodu, Živogošće, a put dug 222 kilometara prešao je, kaže, bez problema i straha.

“Svaki automobil zahteva pažnju i redovno održavanje, pa tako i Stojadin. Uopše ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo na Jadranu sam prešao 600 kilometara, ne računajući dolazak iz Kaknja, a tu treba računati i povratak, tako da će sve skupa izaći na preko 1.000 pređenih kilometara”, rekao je on za Hayat.

Podsetimo, Mustafa nije prvi ove godine!

„Skidam kapu gospodinu“, „Alal vera, burazeru, to je podvig, bez klime“, samo su neki od komentara ispod fotografije iz Lefkade, a upućeni su vlasniku jednog stojadina koji je ovim autom stigao u Grčku i privukao ogromno interesovanje na Fejsbuku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h