Connect with us

Društvo

DOKTOR TIODOROVIĆ BESAN POSLE ŽURKE U CENTRU BEOGRADA: Svima maksimalne kazne, ovo je van svakog smisla!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen / Kurir TV

Epidemiolog Tiodorovič je rekao da je „ovo van svakog smisla“


Profesor Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, je komentarišući sinoćnji incident kod Taša, rekao za “Telegraf” da bi, da su gosti kluba legitimisani, svako od njih ko nije imao masku morao da plati kaznu od 5.000 dinara.

On, međutim, ističe da je za njega mnogo važnije što su priveli vlasnika, jer je odgovoran, kako napominje, uvek organizator.

“Klub treba zatvoriti, a vlasnik treba da dobije najveću moguću kaznu. Zdravstveni radnici počinju da padaju na nos. Ne mogu da izdrže, ovo je van svega i više nema nema smisla”, rekao je prof. dr Tiodorović za naš portal i dodao da će se ovo sigurno odraziti na tok epidemije:

“Na Beograd će se sigurno odraziti”, uveren je prof. dr Tiodrović.

Podsetimo, kao što je sinoć prvi objavio u klubu Musk Machine koji se nalazi u blizini Tašmajdana, komunalna policija je zatekla preko 700 ljudi


KORONA ŽURKE ŠIROM SRBIJE: Prekinuta proslava punolestva, pisane i kazne


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Društvo

SPOJIO MAJKU I ĆERKU POSLE 52 GODINE: Ovo je Radojica, a evo kako je postigao ovaj HEROJSKI ČIN!

Objavljeno

-

Objavio

Radojica Vukić, Foto: Printscreen/Kurir TV


Radojica će pamtiti to do kraja života


Svaki dan 52 godine, otkako su je razdvojili od Zorice, Leposava Dinkovski nije prestala da misli na ćerkicu koju je rodila kad je imala 16 godina, a njena majka i očuh su je uzeli i dali u hraniteljsku porodicu, i potom na usvajanje.

Ipak, sudbina je umešala prste i ponovo ćerku vratila u majčino naručje, a osoba koja je pomogla da se čitava priča ostvari je Radoica Vukić.

– Ja već skoro 30 godina živim u Italiji. Zoricu sam prvi put video sinoć, ali je ona prijateljica moje ćerke. Krenuo sam 18. maja za Beograd. Čuo sam već tada od svoje ćerke priču pa sam joj rekao da mi pošalje dokumenta kako bi probao da nešto uradim – rekao je Radojica.

Radojica se osvrnuo i na sam put koji je morao da pređe kako bi upoznao leposavu, Zoricinu majku.

– Prvo sam otišao kod matičara u Banatsko Novo Selo. Bio je ljubazan i sve mi je pokazao. Slučajno je bio upoznat, dao mi je ime od jedne žene. To je tetka Zoricina, dao mi je potom adresu – rekao je Radojica.

– Našao sam prvo Leposavinu sestru po majci. Ona me je uputila ka Leposavi. Rekao sam joj o Lorijani, ali ona je samo rekla da ne zna i nije verovala. Međutim kada sam joj pokazao pasoš kada je mala Zorica imala 2 godine ona ju je odmah prepoznala. Suze su joj odmah krenule na oči. Ona sirota nije mogla da veruje da je sve to istina – rekao je Radojica.

Dodao je da se čuo sa njima posle susreta i da je veoma srećan što je uspeo da ih spoji.

– Čuo sam se jutros sa njima. Ja rečima ne mogu da vam opišem taj susret. Toliko sam srećan što sam uspeo da spojim majku i ćerku posle toliko godina – rekao je Radojica.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h