Connect with us

Društvo

DOKTOR TIODOROVIĆ BESAN POSLE ŽURKE U CENTRU BEOGRADA: Svima maksimalne kazne, ovo je van svakog smisla!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen / Kurir TV

Epidemiolog Tiodorovič je rekao da je „ovo van svakog smisla“


Profesor Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, je komentarišući sinoćnji incident kod Taša, rekao za “Telegraf” da bi, da su gosti kluba legitimisani, svako od njih ko nije imao masku morao da plati kaznu od 5.000 dinara.

On, međutim, ističe da je za njega mnogo važnije što su priveli vlasnika, jer je odgovoran, kako napominje, uvek organizator.

“Klub treba zatvoriti, a vlasnik treba da dobije najveću moguću kaznu. Zdravstveni radnici počinju da padaju na nos. Ne mogu da izdrže, ovo je van svega i više nema nema smisla”, rekao je prof. dr Tiodorović za naš portal i dodao da će se ovo sigurno odraziti na tok epidemije:

“Na Beograd će se sigurno odraziti”, uveren je prof. dr Tiodrović.

Advertisement

Podsetimo, kao što je sinoć prvi objavio u klubu Musk Machine koji se nalazi u blizini Tašmajdana, komunalna policija je zatekla preko 700 ljudi


KORONA ŽURKE ŠIROM SRBIJE: Prekinuta proslava punolestva, pisane i kazne


Izvor: Espreso

Društvo

KOLAPS U OVIM DELOVIMA GRADA: Izbegnite ih ako imte alternativu!

Objavljeno

-

Objavio

Gužva, Foto: Petar Aleksić

Zbog radova, zatvoren je deo Požeške na Banovom Brdu, pa se saobraćaj preusmereva na okolne saobraćajnice


Ovog jutra velike gužve su na delu auto-puta od Konjarnika i Plavog mosta ka Autokomadi i dalje ka Gazeli.

Zbog radova, zatvoren je deo Požeške na Banovom Brdu, pa se saobraćaj preusmereva na okolne saobraćjnice.

U ostalim delovima grada pojačan je intenzitet saobraćaja, naročito na mostovima, ali nema većih gužvi i zastoja.

I dok je u većem delu Beograda jutros sunčano, magla smanjuje vidljivost na Novom Beogradu i na manje od 200 metara, pa je neophodan dodatni oprez.

Advertisement

S obzirom na to da je danas petak, gužve se naročito očekuju u poslepodnevnim časovima, pa je potrebno naoružati se stpljenjem.

Saobraćaj, Gužva, Beogradfoto: Petar Aleksić

Za Beograd su i za danas najvaljane padavine, naročito u drugom delu dana i pred kraj dana, pa će u saobraćajnice biti mokre i klizave, ponegde i uz veće zaržavanje vode, a u slučaju vrlo obilnih pljuskova očekuje se i duže zadržavanje vode, zbog nemogućnosti da odovodni i kanalizacioni siste,i prihvate ogromnu količinu atmosferske vode u veoma kratkom vremenskom intervalu.

Dakle, u saobraćaju je neophodan dodatni oprez i da se vožnja prilagodi uslovima u saobraćaju, ali i vremenskim uslovima.

Inače, zbog noćašnjeg nevremena, na saobraćajnicama u mnogim delovima grada zbog obilne kiše pojavili su se nanosi šljunka i šuta, koji mogu predstavljati opasnost u saobraćaju, naročito pri većim brzinama i pri naglom kočenju.

Izvor: Espreso

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h