Connect with us

Društvo

ČETVRTO IZVLAČENJE NAGRADA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Dobitnik stana u Beogradu je Vesna Cvetković iz Kragujevca

Objavljeno

-

Foto: Printcreen

Počelo je četvrto izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 biće održano u subotu, 19. decembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije. U izvlačenju učestvuje 5.587477 koverata.


Odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan, saopštava Vlada Srbije je fantastičan. Nagrade izvlači glumica Dragana Mićalović. Danas će kao i tri prethodna kola biti dodeljeno 5 automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Prvi automobil dobio je Branislav Aljetić iz Bačkog Jarka

Drugi automobil je dobila je Proković Milena iz Aranđelovca

Dobitnik trećeg automobila je Ružica Valčić iz Vlasotinaca

Četvrti automobil je dobila je Milica Budić iz Tovariševa

Peti automobil je dobila je Slađana Todorović

Zatim je Dragana Mićalović izvukla dobitnika dvosobnog stana u Zemunu.

Ključ stana otišao je u ruke Vesne Cvetković iz Kragujevca

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati Uzmi račun i pobedi 2020.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Izvor: Kurir/Tanjug

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Društvo

MUSTAFA (25) UPALIO SVOG STOJADINA NA +40 I ZAPUCAO NA MORE: Nema ko ga ne zna, PUT PREŠAO BEZ STRAHA! (FOTO)

Objavljeno

-

Objavio

Mustafa, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO


Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku


Mustafa Čobo (25) mladić iz Kaknja, svojim Stojadinom stigao je na hrvatsku obalu. Čobo je poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavama, a vlasnik je i jednog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini.

Izgleda da njemu ne smetaju visoke temperature širom Hrvatske. Iako njegov Stojadin nema klimu, na kojoj mnogi ljudi u današnje vrijeme insistiraju tokom vožnje automobilom, Mustafa je seo u svoje vozilo i krenuo na more.

Fotografijama uz Stojadina pohvalio se na Fejsbuku:

“Zastavom po Hrvatskoj. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lepom druženju. Postoji li iko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio”, napisao je uz fotografije.

foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/MUSTAFA JUGO

Posetio je Makarsku, Bašku Vodu, Živogošće, a put dug 222 kilometara prešao je, kaže, bez problema i straha.

“Svaki automobil zahteva pažnju i redovno održavanje, pa tako i Stojadin. Uopše ne razmišljam hoće li se pokvariti, samo na Jadranu sam prešao 600 kilometara, ne računajući dolazak iz Kaknja, a tu treba računati i povratak, tako da će sve skupa izaći na preko 1.000 pređenih kilometara”, rekao je on za Hayat.

Podsetimo, Mustafa nije prvi ove godine!

„Skidam kapu gospodinu“, „Alal vera, burazeru, to je podvig, bez klime“, samo su neki od komentara ispod fotografije iz Lefkade, a upućeni su vlasniku jednog stojadina koji je ovim autom stigao u Grčku i privukao ogromno interesovanje na Fejsbuku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h