Connect with us

Društvo

AKO NEGDE U SRBIJI VIDITE OVOG ČOVEKA, HITNO ZOVITE POLICIJU! Veoma je važno!

Objavljeno

-

Foto: RINA

Molimo sve ukoliko imaju neku informaciju o njemu, da jave nadležnim organima“, izjavio je Mikan.


Već peti dan traje aktivna potraga za Antonijem Vasovićem (88) iz dragačevskog sela Grab, zaseok Vasovići, kome se svaki trag gubi od srede. Njegov sin Mikan ističe da je su ga 31. 12. zvali rano ujutru, ali da nikakav odovor nisu dobili.

„Prethodno smo se čuli u sredu veče. Ujutru smo ga zvali nije se javljao, a poziv smo ponavljali na svakih 15 minuta do nekih 10 sati i nije bilo odovora. To nam je odmah bilo čudno, jer bi uvek odgovarao na naše pozive, a svakodnevno smo se čuli nekoliko puta“, rekao je Mikan za RINU.

Odmah su krenuli do seoskog domaćinsta u kom je nestali Antonije živeo, ali su kuću zatekli praznu, otključanu, a svetlo je bilo upaljeno.

„Videli smo da se obukao i obuo, a kako je bilo otključano pomislili smo da je tu negde u komšiliku. Sve smo pretražili, međutim nigde ga nije bilo. Niko ga nije ni čuo, ni video. Od tada se aktivno traga za njim, a osim porodice, rodbine, komšija i prijatelja u potragu se uključila i policija“, kaže Mikan.

On ističe da njegov otac nije bio dementan i da je bez obzira na svoje godine bio vrlo vitalan i aktivan.

„Molimo sve ukoliko imaju neku informaciju o njemu, da jave nadležnim organima“, izjavio je Mikan.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Društvo

DANAS ĆEMO LAKŠE DISATI, RHMZ UPOZORIO NA PLJUSKOVE: Evo kakvo vreme čeka Srbiju

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija,foto: Zorana Jeftić


U Srbiji će danas biti svežije i pretežno sunčano, dok će na jugu i istoku ponegde biti kratkotrajne kiše, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod


Vetar će biti slab i umeren, na severu i istoku pre podne povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 21, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i svežije. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 28 stepeni Celzijusa.

Očekivana biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na hronične bolesnike, naročito astmatičare, srčane bolesnike i osobe sa varirajućim krvnim pritiskom. Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h