Connect with us

Vesti

Dobrovoljno davanje krvi na vise mesta tokom sledece nedelje

Objavljeno

-

BEOGRAD – Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je dobrovoljne davaoce da daju krv u prostorijama ove ustanove radnim danom od 7.00 do 19.00 sati, a subotom i praznicima od 8.00 do 15.00 sati.

Pored toga organizovaće se i brojne akcije na terenu, pa će tako 26. septembra krv moći da se da na Novom Beogradu i na Čukarici, 27. septembra u Barajevu, Novom Beogradu i na Paliluli, a 28. septembra na Vracaru i Paliluli, navodi se na sajtu Gradske uprave.

oglas
POGLEDAJ:  DANAS SLAVIMO SVETOG PROROKA MIHEJA: Predvideo je GDE ĆE SE RODITI ISUS HRIST, ovo su OBIČAJI koji se POŠTUJU!

Takođe, davaoci će moći da daju krv i na Vracaru, u Novom Beogradu i Obrenovcu 29. septembra, a 30. septembra u Novom Beogradu i Rakovici.

Dodaje se da će za vikend ekipe dežurati na Voždovcu i Paliluli, a precizna satnica može se naći na sajtu Instituta.

(Tanjug)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Vesti

U Irigu danas organizovana Fruškogorska vinska šetnja

Objavljeno

-

U Irigu je danas organizovana Fruškogorska vinska šetnja – „Fruška Walk +amp; Wine“ kao najava velike manifestacije za narednu godinu.

Manifestaciju koja se organizuje s ciljem predstavljanja turističkih potencijala Fruške gore i vinskog turizma, organizovala je Pokrajinska vlada u saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine, Opštinom Irig i Udruženjem fruškogorskih vinara.

oglas

(Tanjug)

POGLEDAJ:  ODREĐEN PRITVOR BABI IZ OBRENOVCA ZBOG BACANJA BEBE U KONTEJNER: Sud naveo tri glavna razloga za ovu odluku
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy