Connect with us

Hronika

DEVOJČICA KOJU JE OBLJUBIO MONSTRUM U ŠAPCU: Uplakana upitala roditelje samo jedno!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Profimedia

Na odluku Višeg suda dopuštena je žalba u roku od tri dana i porodica veruje da će njihova advokatica i tužilac uspeti da je promene


Viši javni tužilac u Šapcu Svetlana Nedeljković za Telegraf.rs potvrdila je da će tužilaštvo „u zakonskom roku i iz zakonom propisanih razloga izjaviti žalbu na odluku Višeg suda u Šapcu kojom je ukinut pritvor Aleksandru I. (38) zbog krivičnog dela obljuba sa detetom“.

Roditelji devojčice (12) koju je u junu prošle godine napastvovao Aleksandar I. smatraju da je Rešenje Višeg suda u Šapcu kojim je Aleksandar I. u petak pušten iz pritvora posle šest meseci iako je protiv njega u decembru podignuta optužnica skandalozno i očekuju da se za ovaj slučaj zainteresuje i ministarka pravde.

– On je pušten na slobodu zato što se mediji nisu bavili ovim slučajem pa je zbog toga malo uznemirenje javnosti. A da li se neko pita kako je mom detetu i nama kada se takav čovek vratio u selo. Mi smo sada njegovi zatočenici, sedimo u kući, ne idemo nigde. Stalno su sa nama komšije, a ja ne idem u selo da se ne bismo sreli. Ne znam kako bih odreagovao – kaže otac Vladan Ć.

Devojčica danas nije otišla u školu i roditelji je neće pustiti da pohađa nastavu cele nedelje. Roditelji su do juče od nje krili da je Aleksandar I. izašao iz zatvora.

– Morali smo joj reći i sama bi pročitala jer svi mediji su objavili. Ukočila se, plakala je i pitala: Kako to, obećali ste da će dugo biti u zatvoru. Jesmo je smirivali sve ovo vreme tako što smo joj govorili da su svi na njenoj strani i da će ga država goniti za nedelo koje je uradio. Ovo je za nas veliki šok jer živimo u istom selu i plašimo se da dete pustimo napolje – rekla je majka Stanka Ć.

Na odluku Višeg suda dopuštena je žalba u roku od tri dana i porodica veruje da će njihova advokatica i tužilac uspeti da je promene.

Izvor: Espreso

Hronika

„IDEM JA“ JE POSLEDNJE ŠTO JE REKLA SESTRI: Jovani (18) se od subote gubi svaki TRAG!

Objavljeno

-

Jovana Jonaš, Foto: Printscreen/Facebook


Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem


Tinejdžerka Jovana Jonaš (18) iz Vršca nestala je u subotu, od kada joj se gubi svaki trag.

Njena sugrađanka rekla je da ,još nisu sigurni koji je razlog nestanka.

– Govorilo se da je bila u navodnoj vezi sa jednim momkom, ali preko Fejsbuka. Samo su se dopisivali i nikada se nisu videli. Prošle nedelje je slavila 18. rođendan i bila je veoma neraspoložena – priča ona.

Kako dodaje, u subotu je rekla sestri da odlazi.

– Samo je rekla sestri: „Idem ja“. Pretpostavlja se da je otišla da se vidi sa tim mladićem. Bila je aktivna na mesindžeru pre nekoliko sati – dodala je Jovanina komšinica.

Na njenom Fejsub profilu objavila je status veze 18. maja sa izvesnim Mirkom Stojanovićem.

Kako je navedeno, čitav slučaj prijavljen je policiji.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h