Connect with us

Hronika

DARKO ELEZ POVEZAN SA BELIVUKOM I MILJKOVIĆEM? Vulin tvrdi da su planirali nešto VEOMA OPASNO

Objavljeno

-

Foto: RTS printscreen

Darko Elez i Belivuk MIljković jesu povezani slučajevi, oni su planirali da osnuju savezništvo i to bi bila ozbiljna stvar


Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da su službe imale saznjanja da je veoma moguće da Vučić bude ugrožen na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji.

Veoma je prostran prostor i lako je doći do njega ukoliko neko ima zlu nameru“, rekao je Vulin

Kako kaže, savetovao ga je da te veče ne izlazi ili da se odloži manifestacija.

„Svako od nas se radovao toj manifestaciji ali su postojale operativne informacije da mu život može biti ugrožen, ali on nije hteo da se to odlaže. On nas je poslao da podignemo bezbednost na najivši nivo i da se nadamo da će to biti dovoljno“, rekao je Vulin.

Advertisement

Prema njegovim rečima, opasnost kada je u pitanju bezbednost predsednik Vučić nije prošla.

„Darko Elez i Belivuk MIljković jesu povezani slučajevi, oni su planirali da osnuju savezništvo i to bi bila ozbiljna stvar. Morali smo prvo da rešimo Eleza, njegov kriminalni klan, a zatim i Belivuk klan. Oni nisu smeni da budu u isto vreme na istom prostoru“, rekao je Vulin.

Kako kaže, Zvicer je takođe ozbiljan kriminalac za koga se smatra da prati kretanje droge za Kavački klan.

„Sve što je pokrenuto mora da ima logičan sudski završetak. Sklonjeni su glavni akteri, ali ove kriminalne mreže su i dalje predmet naših ogleda“, rekao je Vulin.

Vulin ističe da policija prikupi ono što smatra dokazima, zatim to poredaje nadležnom tužiocu koji odlučuje da li imamo predmet ili ne.

Advertisement

Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je ranije danas da postoje nove informacije o grupi Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, ali da ne može o njima da priča.

„Neko ko je radio za državu, radio je i za mafiju. Kad je Vučić rekao da imamo takve sumnje – krenule su istrage protiv toga. Imamo rat protiv mafije. Mafija je imala nekoga“, kaže premijerka.

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

VAPAJ SESTRE TRAGIČNO NASTRADALOG MALIŠANA IZ BAČKE PALANKE

Objavljeno

-

Foto: Milena Đorđević

U Bačkoj Palanci 31. jula, stradao je trinaestogodišnji dečak od strujnog udara dok se igrao sa drugarima


Građani Bačke Palanke održali su protest zbog tragične smrti dečaka A.M. (13) koji je stradao od strujnog udara.

Dečak je stradao kada se uhvatio za pokidani strujni kabl. Kako se navodi na društvenim mrežama, građani su se spontano okupili i traže krivca za nastalu tragediju.

Foto: Privatna arhiva

Danas se na profilu majke tragično nastradalog dečaka na  društvenoj mreži “Fejsbuk” oglasila sestra, čiji status prenosimo u celosti:

MOLIM SVE RODITELJE KOJI
ORGANIZUJU PROTEST DA SE TO UKINE….. PRAVITE PROBLEME UPLICETE MOJE RODITELJE NI KRIVE NI DUZNE.. IMENUJETE NI KRIVOG NI DUZNOG MOG OCA I MAJKU U SVE TO… ZNAM DA JE SVIMA KRIVO TO STO SE DESILO I ZNAM DA SE PLASITE ZA VASU DECU,KRIVAC MORA POSTOJATI NEMOZE DA PRODJE BEZ NI JEDNOG KRIVCA… ALI RAZUMITE MALO I MOJE RODITELJE… VI ACU NECETE VRATIRI I DA SE DIGNE CELA SRBIJA VI NJEGA NE MOZETE VRATITI… TAKO DA MOLIM LJUDE DA SE TAJ PROTEST PREKINE ISPRED OPSTINE…
PRAVITE SEBI A POGOTOVO NAMA PROBLEM.. ZATO SAM ZELELA DA UDJETE MALO U MOJU KOZU I VIDITE KAKO SE JA OSECAM KAKO JE TO OSTATI BEZ RODJENOG BRATA SA MOJIH 14
GODINA NIJE DOZIVEO NI
SOPSTVENU SVADBU… KAKO MI JE KAD ODEM NA SLADOLED DA SKRENEM BAR MALO MISLI I TO JA VIDIM VAS KAKO NJEGA SPOMINJETE KAKO STE VI TU ZBOG NJEGA… ZNACI KAZEM VAM PORODICU NE UZIMAJ TE USTA…!!!!

Foto: FB/Printscreen

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije saopštila je juče povodom nesrećnog događaja u Bačkoj Palanci 31. jula, kada je stradao trinaestogodišnji dečak, da je posebna komisija Elektrodistribucije pokrenula postupak za utvrđivanje propusta u radu u periodu saniranja posledica velikog nevremena u Bačkoj Palanci protiv suspendovanih dispečera Pogona Bačka Palanka D. R. i M.T.

Protiv njih je nadležnom tužilaštvu podneta prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti, a doneta je odluka i o razrešenju M.M. – odgovornog lica za rukovođenje Pogonom Bačka Palanka.

Advertisement

EDS navodi da nadležni istražni organi preduzimaju službene radnje u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima na osnovu kojih će biti utvrđene sve okolnosti i uzroci, koji su doveli do ovog nesrećnog slučaja.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h