Connect with us

Politika

Dačić: Još jedno vanredno zasedanje, pa 1. marta redovno

Objavljeno

-

FOTO: ANDREJ CUKIC/EPA

Pojasnio je da je dogovoreno da se kada nema sednica skupštine, kolegijumi održavaju u drugiim gradovima Srbije


Predsednik narodne skupštine Ivica Dačić rekao je danas da će Skupština imati još jednu sednicu u vanrednom zasedanju koja će biti 23. februara, dok od 1. marta kreće sa redovnim zasedanjem.

Prethodno će u utorak, 16. februara, u Valjevu biti održan Kolegijum narodne skuštine koji čine predsednik i potpredsednik skupštine, kao i šefovi poslaničkih klubova, najavio je Dačić na konferenciji za novinare u parlamentu.

Pojasnio je da je dogovoreno da se kada nema sednica skupštine, kolegijumi održavaju u drugiim gradovima Srbije, a ne samo u Beogradu.

Govoreći o dnevnom redu stalnog zasedanja skupštine, Dacić je najavio razmatranje predloga Izmena i dopuna zakona o poreklu imovine i posebnom porezu, kao i niz drugih međunarodnih sporazuma i izbor jednog broja sudija koji se prvi put biraju na tu funkciju.

U ovoj godini kako je naveo skupštinu očekuje i razmatranje Predloga Vlade za promenu Ustava, što kako je naveo podrazumeva razgvor sa svim zaiteresovanim stranama.

AMBASADOR KOREJE POSETIO NOVI SAD: Od velikog značaja saradnja u oblasti ekonomije i IT sektora, kaže Vučević!

Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Politika

Vučić: Peta zemlja povukla priznanje nezavisnosti Kosova

Objavljeno

-

Objavio

Vučić, Foto: RTV Pink printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti


Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare da je peta zemlja povukla jednostrano priznanje nezavisnosti Kosova.

– Zaustavite se ljudi. I samo da vam kažem, imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje Kosova, i čekam da krenu da se učlane negde, pa ćemo to da vam pokažemo – rekao je predsednik srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom koji se nalazi u trodnevnoj poseti Srbiji.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h