Connect with us

Društvo

„ČISTA KRAĐA“! Isplivao HAOS iz kviza POTERA, gledaoci BESNI I OGORČENI, AU!

Objavljeno

-

Krešimir Međeral Sučević, Foto: Printscreen/YT/ Kvizovi Balkan

Možda je upravo niz netačnih odgovora za koje se pretpostavljalo da ih Krešimir 100 posto zna, dodatno razljutio gledaoce


U napetoj završnoj poteri Krešimir Međeral Sučević uspeo je stići takmičare i sačuvati 38.500 kuna, dok mnogi tvrde da je to bila ‘teška pljačka’

Juče uveče bilo je posebno napeto u jednom od najpopularnijih televizijskih kvizova znanja, „Potjeri“. Naime, nakon opasne borbe, po nekima i najopasniji lovac, Krešimir Međeral Sučević uspeo je pobediti takmičare Luku i Bornu u završnoj poteri.

Takmičari su se u završnoj potjeri borili za 38.500 kuna, a imali su čak 16 koraka prednosti.

Iako voditelj Joško Lokas poslednje pitanje o ugljen dioksidu nije uspeo ni pročitati do kraja, lovac je odgovorio da se radi o suvom ledu. Nakon njegovog brzog odgovora odmah je proglašen kraj igre i Krešina pobeda. Sve je to podignulo veliku buru na društvenim mrežama. Brojni gledaoci tvrde da je lovac odgovorio izvan vremena i da ih je HRT jednostavno – pokrao.

Najpre mu nisu priznali odgovor u ‘Potjeri’, a onda su objavili saopštenje i izvinjenje: HRT će takmičaru dati i novac

„Čista krađa. Svako ko je juče gledao Potjeru je mogao videti ako je pratio vreme da je Krešo dao odgovor izvan vremena. Ja bi se na mestu ovih takmičara žalio. Sramota“, „Ovo je prevara. Nije čak ni pitanje pročitao do kraja, a vreme isteklo, o odgovoru da se ne priča“, „Prevareni su za 38.500 kuna. Krešo je odgovorio izvan vremena“, samo su neki od komentara ljutih gledalaca..

Mnogi smatraju kako se lovac Krešimir Međeral Sučević uopšte nije „proslavio“ sinoćnjim nastupom. Naime, problem mu je stvorilo deveto pitanje „Čiji su grob posećivali u Aleksandriji Julije Cezar i rimski carevi?“, a glavobolju mu je stvaralo i 13. pitanje koje je glasilo: „Koji se naš košarkaš proglašava najboljim igračem evropskih prvenstva 1971. i 1975?“.

Pogrešan odgovor dao je i na pitanju „Sin kojeg vozača Formule 1 debitovao je 2021. u trkama Formule 1?“ Među ponuđenim odgovorila imao je Ayrton Senna, Michael Schumacher i Nelson Piquet, između kojih je on izabrao Piqueta.

Možda je upravo niz netačnih odgovora za koje se pretpostavljalo da ih Krešimir 100 posto zna, dodatno razljutio gledaoce.

Nakon što je Lokas proglasio Krešinu pobedu, lovac je komentarisao: „Ovo je stvarno šokantno, mislim meni. Nisam očekivao. Kad sam video četiri sekunde, šutnuo sam pa ako uđe, ne uđe. I eto ga. Izgleda da je stvarno ispalo da su milisekunde odlučile. Meni je jako žao jer takmičari su jako simpatični“, zaključio je Krešimir.

Izvor: Espreso

Društvo

ŽELITE DA SE KUPATE U ADI CIGANLIJI? Posle ovoga ćete DOBRO RAZMISLITI da li je TO PAMETNA IDEJA!

Objavljeno

-

Ada Ciganlija, Foto: Emilija Jovanović


JP Ada Ciganlija apeluju na građane da ne ulaze u Savsko jezero dok zvanično ne počne sezona i dok ne budu na raspolaganju spasilačke ekipe


Visoke temperature u maju izmamile su sugrađane i na Adu Ciganliju, pa su tako već zabeleži prvi kupači ove godine.

Ipak, iz JP Ada Ciganlija apeluju na građane da ne ulaze u Savsko jezero dok zvanično ne počne sezona i dok ne budu na raspolaganju spasilačke ekipe.

Otvaranje sezone na Adi Ciganliji očekuje se polovinom juna, a tačan dan zavisi od temperature vode, odnosno minimalna temperatura vode treba da bude 22 stepena Celzijusa.

Navodi se da je kvalitet vode na zavidnom nivou i da će se tokom cele kupališne sezone kontrolisati.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h