Connect with us

Vesti

Brankica Janković: Tema međugeneracijske saradnje je univerzalna

Objavljeno

-

Tema međugeneracijske saradnje je univerzalna i podjednako važna za sve genereacije u svim zemljama, istakla je poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković na konferenciji održanoj povodom predstavljanja rezultata međunarodnog projekta „Osnaživanje međugeneracijskih veza“.

Projekat je sproveo Centar za podršku i inkluziju Help Net u saradnji sa Centrom za socijalni rad Horelica iz Slovačke, Evropskom grupacijom za teritorijalnu saradnju Tritia iz Poljske, i asocijacijom Trianon iz Češke, a uz podršku Međunarodnog Višegrad Fonda, navodi se u saopštenju poverenice.

oglas
POGLEDAJ:  KO JE ZDRAVKO RADOJEVIĆ ČIJI DNK JE PRONAĐEN U MAŠINI ZA MLEVENJE? Nije se obazirao na pretnje, počeo da "bode oči"

(Tanjug)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Hronika

DETALJI TRAGEDIJE U BAČKOM PETROVCU: Otac odveo starijeg SINA kod LEKARA, mlađi se UGUŠIO u kući?

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Nemanja Nikolić

Mališan je pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu


Dete (2) koje je stradalo danas u požaru u Bačkom Petrovcu živelo je samo sa ocem koji je u trenutku tragedije bio sa starijim detetom kod lekara!

oglas

Podsetimo, mališan je stradao oko 11 sati kada se navodno zapalila šerpa na šporetu. Mališan je pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.

POGLEDAJ:  KRAGUJEVČANI UTAJILI PREKO 120 MILIONA DINARA: Uhapšeni muškarac i žena OJADILI budžet Srbije!

– Otac dečaka otišao je po starije dete koje je bilo na maratonu i koje se tamo povredilo. Produžio je sa njim kod lekara, a tetki koja mu je inače pomagala oko dece, rekao je da ide kod njega kući da obiđe mlađeg sina – priča izvor

– Kada je žena ušla našla je onesvešćeno dete i kuću u plamenu. Ona je odmah pozvala lekare, ali i dečakvog oca.

POGLEDAJ:  KOJA KAZNA ČEKA VOZAČA SA KARABURME? Usmrtio dečaka (9) svojom BAHATOM VOŽNJOM

Prema prvim rezultatima, na šporetu je ostalo nešto da se kuva. Telo deteta je odneto na obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će se utvrditi tačan uzrok smrti

Izvor : Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy