Connect with us

Vesti

Alchajmer podmukla bolest, podrška porodice najvažnija

Objavljeno

-

Alćajmerovu bolest u Srbiji ima oko 200.000 ljudi, a stručnjaci kažu da je podrška porodice najvažnija u borbi protiv bolesti koja poslednjih godina sve više zahvata mlađe od 60 godina, poručeno je na današnjem skupu u Beogradu.

Neuropsihijatar Zavoda za gerontologiju i palijativno zbrinjavanje Aleksandra Milićević Kalašić kaže da je Alćajmer podmukla bolest, koja ne pogađa samo pojedinca, već i celu porodicu.

POGLEDAJ:  SVEDOK SARADNIK OTKRIO ZAŠTO TELA ŽRTAVA KLANA VELJE NEVOLJE NIKAD NEĆE BITI PRONAĐENA: Ovo je potpuno JEZIVO!

(Tanjug)

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Vesti

Belivuk i Miljković negirali ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića

Objavljeno

-

Objavio

U Specijalnom sudu u Beogradu završeno je današnje pripremno ročište u procesu protiv organizovane grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Na današnjem ročištu pripadnici grupe su negirali krivicu za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića, svi osim svedoka okrivljenih koji su se izjasnili da su krivi, preneli su novinarima advokati ispred suda.

POGLEDAJ:  DR KON: Situacija je VANDREDNA, Na svakih 27 minuta jedan SMRTNI SLUČAJ povezan sa kovidom

(Tanjug)

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy