Connect with us

Fudbal

VI STE IGRALI „NEED FOR SPEED“ A JA SAM GA ŽIVEO: Neverovatna ispovest bivšeg reprezentativca Srbije!

Objavljeno

-

Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Profimedia

Bivši reprezentativac Srbije, Neven Subotić, prisetio se kakav je vodio život na početku fudbalske karijere


Neven Subotić nije nikada bio običan fudbaler. Možda jeste na početku, karijere, ali je kasnije postao vrlo skroman. I kada je završio sa karijerom, bavi se drugačijim stvarima kao što je dostavljanje vode u sve delove sveta.

Sada je dao intervju za Rur Nahirken u kom je govorio i o počecima u profesionalnom fudbalu.

Neven Subotić – Foto: Profimedia

I dotakao se onoga što okružuje bogate mlade sportiste. Dotakao se automobila.

– Bilo je zabavno, ali to je sve. Bilo je kao u video-igrici. Svi su tada igrali „Need for Speed“. A meni odjednom parkiran ispred kuće baš takav automobil. Mogao sam da mu menjam boju, možeš da mu menjaš felne. Eto, baš tako jednostavno. Nisam morao da pritiskam dugmiće na džojstiku, već samo da odem kod „tunera“ za automobile i kažem šta hoću. I poručim mu: Pošalji račun, ne interesuje me koliko košta – prisetio se Subotić.

Objasnio je Subotić da se u fudbalu često sve vrti oko novca.

– Bio sam zaslepljen sa 18 ili 19 godina. Bio je to za mene novi svet. Sve se vrtelo oko novca, glamura i zlata. Samo tada nisam postavljao pitanja. Bila je to životinja u meni koja je reagovala – objasnio je Subotić.

Sve što je prošao uticalo je na Subotića da pokrene svoju fondaciju 2012. godine.

– Bilo je to interesantno vreme i koje je doprinelo činjenici da sam pokrenuo fondaciju.

Izvor: Espreso

Fudbal

NIJE NI PORUKU MOGAO DA PUSTI: Terzić KOMENTARISAO Piksija, i otkrio šta mu najviše SMETA kod selektora Srbije!

Objavljeno

-

Foto: Zorana Jevtić


Imam korektan odgovor sa Stojkovićem


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom se osvrnuo na odnos sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Povod je bilo Piksijevo pominjanje regularnosti suđenja u domaćem šampionatu ove sezone.

– Sada je sve regularno, a kada je Zvezda bila prva onda nije, Selektor to izgovara u trenutku kada je Partizan prvi, a Zvezda nije. Naravno da to ne prija. Time je bačena senka na četiri titule Zvezde. Ne sviđa mi se situacija u FSS. Uvek ima nekih favorita – rekao je Terzić.

Pričao je o ličnom odnosu sa selektorom Srbije.

– Imam korektan odgovor sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam – dodao je Terzić.

Kako kaže, pokušao je da uspostavi kontakt.

– On je moja generacija. Zajedno smo sarađivali. Zvao sam ga da dođe na ‘Marakanu‘. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe – smatra Terzić.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h