Connect with us

Fudbal

ŠOK: Ognjen Koroman priveden na graničnom prelazu! BESAN SAM, DRŽE ME SA SINOM OD 9 GODINA VEĆ 3 SATA U AUTU!

Objavljeno

-

Foto: Dado Đilas

Tretiraju nas kao da smo ne znam šta… – kaže Koroman


Policija Srbije privela je danas bivšeg reprezentativca Ognjena Koromana na graničnom prelazu Karakaj – bez objašnjenja. Kako nam je rekao Koroman, došao je iz Republike Srpske u Srbiju po sina i sada su na prelazu kod Zvornika zarobljeni tri sata!

Kada je Koroman, koji već neko vreme boravi u Republici Srpskoj, jutros stigao na granični prelaz Karakaj kod Zvornika da preuzme sina i odvede ga na zimovanje na Jahorinu, nije ni sanjao da će ga policija Republike Srbije tretirati kao nepodobnu osobu.

– Ostao sam šokiran, besan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu već tri sata. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta – kaže za Direktno.rs, Ognjen.

Objašnjenje je izostalo.

– Ne znaju ni oni sami zašto sam neprijatelj broj jedan, da li sam priveden, zbog čega ne smem da se vratim u RS. Kažu, čekaju naređenja iz Beograda, navodno će policija iz prestonice doći po mene da me ispituje. O čemu, ne znaju ni oni mada su korektni, ljubazni. Svašta sam doživeo u životu, ali ovakvu bruku nisam. Čekamo, šta drugo – kaže Ognjen.

Drama traje već više od tri sata, ali ako ovo privođenje ima veze sa kritikama fudbalskoj vrhuški i vlasti u Srbiji, onda je da zaista čovek ostane bez reči!

Nedavno je i pevač Vlado Georgiev imao slično iskustvo kada mu je bivša vlast Crne Gore zabranila ulazak u Crnu Goru.


U BEOGRADU PONOVO BLAGI RAST BROJA ZARAŽENIH: Situacija se smiruje u većini ostalih gradova


Izvor: Espreso/Direktno

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Fudbal

ZAGRLJAJ DVA DEJANA JE SLIKA UTAKMICE: Bratski pozdrav trenera Zvezde i kapitena Zenita (FOTO)

Objavljeno

-

Dejan Stanković i Dejan Lovren u zagrljaju posle utakmice, Foto: Profimedia


Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju

Zagrljaj Dejana Stankovića i Dejana Lovrena, tokom prijateljske utakmice između Zenita i Crvene zvezde, očigledno je privukao veliku pažnju regionalnih medija koji su pisali o tom srdačnom susretu trenera crveno-belih i nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku, njegov tim je dobio meč rezultatom 2:1, a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju.

Hrvat je, inače, jedan od retkih stranaca koji nije napustio Rusiju kada su joj mnogi okrenuli leđa.

– Jasno je da situacja nije nimalo laka, ni za mene. Izvršili su pritisak na mene, neki ljudi su želeli da odem iz Zenita. Ne volim ništa što se dešava danas, ali niti sam ja tome doprineo, niti Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovde sam uvek imao dobar prijem i stekao dobre prijatelje. Tužno je to, zaista ne mogu da razumem takvu odluku (eliminaciju Rusije i ruskih klubova iz svih takmičenja). Sport i politika bi trebalo da budu odvojeni jedno od drugog. Tako su kaznili mnoge sportiste, ne samo fudbalere. Čak i paraolimpijce koji su svoj život posvetili Olimpijskim igrama, nisu im dali da se takmiče. Vidmo da je po sredi politika dvostrukih standarda, ali mi tu ništa ne možemo da uradimo – rekao je Lovren nedavno.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h