Connect with us

Sport

OVO JE ČOVEK KOJI ĆE SUDITI NOVAKU! Jedna stvar o njemu posebno upada u oči!

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Sarađivao je sa četiri osobe u sudu, a svedoci kažu da je svaki od njih maksimalno cenio trud i vreme koje je Keli izdvajao kako bi ih edukovao


Najbolji srpski teniser, Novak Đoković večeras će saznati konačnu odluku o svom slučaju u Australiji.

Našeg najboljeg tenisera saslušaće sudija Entoni Keli, inače jedan od najizvrsnijih u svom polju u Australiji. On je već primio dokumenta i dokaze od strane Novakovih advokata tokom jučerašnjeg dana, a na prvom ročištu se Đoković u Federalnom i porodičnom sudu nije pojavio.

Mnogi su ga kroz karijeru opisali kao iskrenog i fer sudiju, ali i advokata.

Sarađivao je sa četiri osobe u sudu, a svedoci kažu da je svaki od njih maksimalno cenio trud i vreme koje je Keli izdvajao kako bi ih edukovao.

U jednom dokumentu u kojem je on predstavljen kao sudija viktorijanskog suda pravde, piše da ih je stalno vodio na kafu i portugalske kolače, a često su zajedno izlazili na druge obroke.

Podsetimo, konačna odluka u sudu u Melburnu biće doneta između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom vremenu, a ročište Novaka Đokovića zakazano je tačno za ponoć.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Fudbal

NIJE NI PORUKU MOGAO DA PUSTI: Terzić KOMENTARISAO Piksija, i otkrio šta mu najviše SMETA kod selektora Srbije!

Objavljeno

-

Foto: Zorana Jevtić


Imam korektan odgovor sa Stojkovićem


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom se osvrnuo na odnos sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Povod je bilo Piksijevo pominjanje regularnosti suđenja u domaćem šampionatu ove sezone.

– Sada je sve regularno, a kada je Zvezda bila prva onda nije, Selektor to izgovara u trenutku kada je Partizan prvi, a Zvezda nije. Naravno da to ne prija. Time je bačena senka na četiri titule Zvezde. Ne sviđa mi se situacija u FSS. Uvek ima nekih favorita – rekao je Terzić.

Pričao je o ličnom odnosu sa selektorom Srbije.

– Imam korektan odgovor sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam – dodao je Terzić.

Kako kaže, pokušao je da uspostavi kontakt.

– On je moja generacija. Zajedno smo sarađivali. Zvao sam ga da dođe na ‘Marakanu‘. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe – smatra Terzić.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h