Connect with us

Fudbal

NOVI CIRKUS U SRPSKOM FUDBALU! Predsednik Timoka fizički nasrnuo na predsednika Bačke i izbacio ga sa stadiona!

Objavljeno

-

Foto: Stojan Maleš

Danas su u Prvoj ligi Srbije odigrane tri utakmice.


Ekipa IMT-a pobedila je Grafičar sa 3:0, Kabel je izgubio na domaćem terenu od Javora, a u Zaječaru je bilo nerešeno između domaće ekipe Timoka i Bačke.

Bila bi to normalna fudbalska nedelja da se u Zaječaru nisu dogodile do sad verovatno neviđene scene u srpskom fudbalu.

Naime, kako naši izvori navode, Bačkoj je gostoprimstvo Timoka bilo više nego vruće od samog starta utakmice. Kako naš izvor kaže, domaćin se od početka poneo neprimereno prema predstavnicima Bačke, da pi čak potom negde u drugom poluvremenu ovome utakmice predsednik domaće ekipe Timoka fizički nasrnuo na predsednika Bačke i koji ga je uz pomoć određenih lica izgurao, tj izbacio sa stadiona.

Ubrzo nakon ove utakmice Bačka je izašla i sa saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

Danas je ekipa Bačke gostovao u Zaječaru ekipi Timoka u okviru 15. kola Prve lige Srbije.

Od početka susreta osetila se ogromna tenzija i naelektrisana i neprimerena atmosfera u svečanoj loži stadiona pod Kraljevicom.

Naime, od početka utakmice prema našim igračima, stručnom štabu i predstavnicima kluba iz lože domaćina upućivane su najpogrdnije psovke, uvrede… da bi potom oko 60. minuta utakmice pokušan fizički obračun sa predsednikom našeg kluba Radetom Jelićem, kojem su upućene najstrašnije uvrede, kletve i druge neprimerene stvari koje nisu ni za objavu na klupskom sajtu. Potom je predsednik Bačke od strane predsednika Timoka i dvojice ljudi u njegovom prisustvu bukvalno izguran i izbačen sa stadiona uz nastavak najstrašnijih kletvi, uvreda i pretnji fizičkim nasiljem.

Nakon toga predsedniku Bačke je pružena zaštita od strane MUP-a Srbije u čijem prisustvu je proveo ostatak utakmice van stadiona.

Protiv određenih lica klub će podneti prijave nadležnim državnim organima. Pripadnici MUP-a su na licu mesta evidentirali nemile događaje.

Fudbalski klub Bačka iza sebe ima dugogodišnje iskustvo igranja najviših Saveznih rangova takmičenja u Srbiji. Ne treba da podsećamo da smo nekoliko sezona igrali najviši rang, tj Superligu Srbije, kao i Prvu ligu Srbije, samim tim bili smo na mnogim gostovanjima, mnoge ekipe smo ugostili kao domaćini, možemo samo da konstatujemo da ovako, pa čak ni približno nigde nismo ovako dočekani, niti smo mi kao klub ikada bilo koga slično dočekali. – Stoji u saopštenju kluba sa leve obale Dunava.

Fudbal

STRAHOTA: Trener preminuo, doživeo srčani DOK JE PROSLAVLJAO GOL!

Objavljeno

-

Foto: Facebook/Top of the game


Hitna pomoć i medicinski tim su brzo stigli na mesto događaja, ali nesrećnom treneru nije bilo pomoći


Velika tragedija dogodila se na prvenstvenoj utakmici u Egiptu.

Adham El-Selhedar, trener Al Magde, preminuo je od posledica srčanog udara koji je dođiveo kraj aut-linije, proslavljajući gol protiv tima Al Zarke.

Hitna pomoć i medicinski tim su brzo stigli na mesto događaja, ali nesrećnom treneru nije bilo pomoći.

Lekari su u bolnici ubrzo konstatovali smrt.

El-Selhedar je većinu trenerske karijere proveo u ekipi Ismaile tokom devedesetih godina, a uspeo je da osvoji kako prvenstvo, tako i državni kup.

Takođe je bio trener Al-Šarkije, a radio je i u Libiji u ekipi Al-Itihada.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h