Connect with us

Sport

NOVAK ĐOKOVIĆ JE ODSEO U OVAKVOJ SOBI, HOROR! (FOTO)

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: Printskrin/Instagram stori/Renata Voračova, Profimedia

Fotografije iz hotela objavila je Renata Voračova, teniserka koja je juče smeštena u isti hotel zbog kovid protokola


Đoković u njoj čeka odluku suda u Viktoriji na žalbu koju je podneo nakon što mu je viza odbijena. U prilično lošim uslovima proveo je praznike, a kako je rekla Dajana, njegova majka, u užasnim uslovima nije mogao ni da spava.

Fotografije iz hotela objavila je Renata Voračova, teniserka koja je juče smeštena u isti hotel zbog kovid protokola, iako je prvobitno ušla u zemlju, čak i odigrala jedan meč.

foto: Printskrin/Instagram stori/Renata Voračova

Uzimajući u obzir da su sve hotelske sobe iste lako je zaključiti da su ovo uslovi koje ima i Novak Đoković.

Podsetimo, i Đorđe Đoković, poput majke Dajane govorio je o lošim uslovima, bubama u sobi i lošoj hrani.

Juče se na pojavila informacija da je zahtev sveštenika da poseti Novaka odbijen, a isto tako nešto kasnije i da je Đokovićev zahtev da mu hranu priprema njegov kuvar takođe odbijen.

Uz fotografije, Voračova je i opisala kako izgleda hotel, odnosno „bolji hostel“ kako ga je ona nazvala:

– Čak i ne znam da je ovo „hotel“. Doveli su me u sobu rano ujutru, u sobi sam i ne daju mi da idem bilo gde. Uslovi su jednostavni, ali ovo je kategorija boljeg hostela. Nije tragedija, nije ni hit-parada. Proverili su kakvo mi je zdravlje, doneli su mi hranu. Imam pratnju u hodniku. Čuvari su pristojni. Nije baš da viču na mene kada proturim glavu kroz vrata, pokušavaju da mi se nađu i da mi pomognu. Ali, na primer, prozor je čvrsto zatvoren i ne mogu da ga otvorim više od pet centimetara. A obezbeđenje je svuda, čak i ispod prozora, što me je nasmejalo. Kao da planiram da skočim i da bežim, rekla je ona, a prenosi „Blic sport“.

Izvor: Espreso

Fudbal

NIJE NI PORUKU MOGAO DA PUSTI: Terzić KOMENTARISAO Piksija, i otkrio šta mu najviše SMETA kod selektora Srbije!

Objavljeno

-

Foto: Zorana Jevtić


Imam korektan odgovor sa Stojkovićem


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom se osvrnuo na odnos sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Povod je bilo Piksijevo pominjanje regularnosti suđenja u domaćem šampionatu ove sezone.

– Sada je sve regularno, a kada je Zvezda bila prva onda nije, Selektor to izgovara u trenutku kada je Partizan prvi, a Zvezda nije. Naravno da to ne prija. Time je bačena senka na četiri titule Zvezde. Ne sviđa mi se situacija u FSS. Uvek ima nekih favorita – rekao je Terzić.

Pričao je o ličnom odnosu sa selektorom Srbije.

– Imam korektan odgovor sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam – dodao je Terzić.

Kako kaže, pokušao je da uspostavi kontakt.

– On je moja generacija. Zajedno smo sarađivali. Zvao sam ga da dođe na ‘Marakanu‘. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe – smatra Terzić.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h