Connect with us

Ostali sportovi

NAKON OSAM DUGIH GODINA KOREKTOR SRBIJE VRAĆA SE U POLJSKU! Atanasijević pred vratima bivšeg kluba!

Objavljeno

-

Foto: Beta

Atanasijević bi u Skra mogao da dođe kao slobodan igrač


Nakon osam godina provedenih na Apenisnkom poluostrvu, srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević vraća se u svoj bivši klub, poljski Skra Belšatov.

Dvostruki evropski šampion u poljskom klubu igrao je od 2011. do 2013. i osvojio kup i superkup Poljske, dok je 2012. u prvenstvu ekipa završila na drugom mestu, kao i u Ligi šampiona iste godine, što je najveći uspeh kluba na međunarodnoj sceni. U finalu je uspešniji bio Zenit, nakon toga je prešao u Peruđu.

Atanasijević bi u Skra mogao da dođe kao slobodan igrač, pošto navodno u Peruđi razmatraju raskid ugovora jer nisu zadovoljni izdanjima srpskog reprezentativca ove sezone. Sa italijanskim klubom došao je do titule 2018, a dvaput i do drugog mesta.


OTKRIVENO: Ko su pripadnici MUP-a koji su sarađivali sa Veljom Nevoljom


Izvor: Espreso

Ostali sportovi

Idemoooo: NOVO ZLATO ZA SRBIJU!

Objavljeno

-

Vladimir Mirončikov, Foto: Twitter/Team Serbia


Srpski bokser Vladimir Mirončikov osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 81 kilograma, na Mediteranskim igrama u Alžiru.

Mirončikov je u finalu pobedio domaćeg takmičara Mohameda Houmrija. Prvu rundu finalnog meča dobio je naš bokser, dok su u drugoj rundi sudije glasale u korist Houmrija.

U trećoj, odlučujućoj rundi su svo troje sudija glasale za našeg takmičara.

„Meč je bio veoma težak, a atmosfera potpuno uzavrela. Hvala mnogo mojim trenerima i mom timu. Da nije bilo njih, ja večeras ne bih mogao da ostvarim ovu pobedu. Hvala i slava mojoj Srbiji“, izjavio je Mirončikov posle finalnog meča.

Bokser iz Srbije je u četvrtfinalu pobedio Kana Ajkutsuna iz Turske, dok je u polufinalu bio bolji od Gazimogameda Jalidova Gafurova koji nastupa za Španiju.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h