Connect with us

Fudbal

HULIGANI NAPALI IGRAČE HAJDUKA, ALI… Kada su ih pojurili „Bili“ razbežali se kao zečevi!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Facebook/Hooligans TV 2

Grupa od oko dvadesetak huligana napala je igrače i gađala hotel


Pred derbi Rijeke i Hajduka ispred hotela u Opatiji, u kojem su smešteni igrači splitskog kluba, došlo je do incidenta.

Naime, grupa od oko dvadesetak huligana napala je igrače i gađala hotel.

Stali su ispred, a po dolasku igrača počeli su da vrđaju i bacaju flaše, a sa Hajdukovog vozila su skinuli registarske tablice.

Onda su se na prozorima pojavili igrači Hajduka, a nakon kraćeg prepucavanja igrači su se odlučili sukobiti sa huliganima, koji su potom pobegli.

Oko hotela u kojem se nalazi ekipa iz Splita pojačane su mere sigurnosti.

Izvor: Espreso

Fudbal

ZAGRLJAJ DVA DEJANA JE SLIKA UTAKMICE: Bratski pozdrav trenera Zvezde i kapitena Zenita (FOTO)

Objavljeno

-

Dejan Stanković i Dejan Lovren u zagrljaju posle utakmice, Foto: Profimedia


Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju

Zagrljaj Dejana Stankovića i Dejana Lovrena, tokom prijateljske utakmice između Zenita i Crvene zvezde, očigledno je privukao veliku pažnju regionalnih medija koji su pisali o tom srdačnom susretu trenera crveno-belih i nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku, njegov tim je dobio meč rezultatom 2:1, a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju.

Hrvat je, inače, jedan od retkih stranaca koji nije napustio Rusiju kada su joj mnogi okrenuli leđa.

– Jasno je da situacja nije nimalo laka, ni za mene. Izvršili su pritisak na mene, neki ljudi su želeli da odem iz Zenita. Ne volim ništa što se dešava danas, ali niti sam ja tome doprineo, niti Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovde sam uvek imao dobar prijem i stekao dobre prijatelje. Tužno je to, zaista ne mogu da razumem takvu odluku (eliminaciju Rusije i ruskih klubova iz svih takmičenja). Sport i politika bi trebalo da budu odvojeni jedno od drugog. Tako su kaznili mnoge sportiste, ne samo fudbalere. Čak i paraolimpijce koji su svoj život posvetili Olimpijskim igrama, nisu im dali da se takmiče. Vidmo da je po sredi politika dvostrukih standarda, ali mi tu ništa ne možemo da uradimo – rekao je Lovren nedavno.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h