Connect with us

Fudbal

MIHA BLJUJE VATRU PO IGRAČIMA, PA IM OBEĆAO ZAKLJUČAVANJE: Amateri, prekardašili ste! Zaboravite da imate kuću!

Objavljeno

-

Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Bivši selektor Srbije je bio razočaran odnosom svojih igrača i rekao im da će biti u karantinu do Božića


Malo je reći da je Siniša Mihajlović bio besan posle očajne igre njegovih igrača i debakla koji je Bolonja pretrpela protiv Rome, a imala je sreću što nije primila i 10 golova umesto 5.

Njegov tim je ponižen za 45 minuta protiv gostiju iz Rima, a samo zahvaljujući tome što su u drugom poluvremenu protivnici „stali na kočnicu“ nije još neka lopta završila u mreži domaćina.

Zato je posle meča srpski trener najavio „kažnjavanje“ igrača za koje je rekao da su igrali kao amateri, a on to neće da dozvoli više.

Foto: EPA/Matteo Bazzi

– Moj odnos sa igračima više je od pukog fudbala, posebno posle moje bolesti. Sa njima imam poseban odnos i uvek se trudim da ih opravdam. Međutim, za sve postoji granica, a oni su tu granicu prešli. Prvo poluvreme smo igrali katastrofalno. Ponašali smo se kao da smo amateri. Zbog toga ćemo sada ići u karantin do Božića – najavio je srpski stručnjak.

Izvor: Espreso

Fudbal

ZAGRLJAJ DVA DEJANA JE SLIKA UTAKMICE: Bratski pozdrav trenera Zvezde i kapitena Zenita (FOTO)

Objavljeno

-

Dejan Stanković i Dejan Lovren u zagrljaju posle utakmice, Foto: Profimedia


Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju

Zagrljaj Dejana Stankovića i Dejana Lovrena, tokom prijateljske utakmice između Zenita i Crvene zvezde, očigledno je privukao veliku pažnju regionalnih medija koji su pisali o tom srdačnom susretu trenera crveno-belih i nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku, njegov tim je dobio meč rezultatom 2:1, a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju.

Hrvat je, inače, jedan od retkih stranaca koji nije napustio Rusiju kada su joj mnogi okrenuli leđa.

– Jasno je da situacja nije nimalo laka, ni za mene. Izvršili su pritisak na mene, neki ljudi su želeli da odem iz Zenita. Ne volim ništa što se dešava danas, ali niti sam ja tome doprineo, niti Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovde sam uvek imao dobar prijem i stekao dobre prijatelje. Tužno je to, zaista ne mogu da razumem takvu odluku (eliminaciju Rusije i ruskih klubova iz svih takmičenja). Sport i politika bi trebalo da budu odvojeni jedno od drugog. Tako su kaznili mnoge sportiste, ne samo fudbalere. Čak i paraolimpijce koji su svoj život posvetili Olimpijskim igrama, nisu im dali da se takmiče. Vidmo da je po sredi politika dvostrukih standarda, ali mi tu ništa ne možemo da uradimo – rekao je Lovren nedavno.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h