Connect with us

Fudbal

KOSANOVIĆ JEDVA U STANJU DA RAZGOVARA: Šokiran sam, Zoltan je bio divan čovek, veliki radnik! Ovo je ozbiljan udarac!

Objavljeno

-

Foto: Saša Pavlić Koky

Kosanović je trenirao Zoltana u Vojvodini


Milorad Kosanović, bivši trener Zoltana Saba, reagovao je na iznenadnu tužnu vest o smrti trenera TSC-a.

Popularni „Kosan“ je Saba trenirao u Vojvodini devedesetih godina i sada je jedva bio u stanju da razgovara povodom tragičnog događaja.

– Ne znam koliko mogu da razgovaram, šokiran sam… Gledaš pre par dana utakmicu, vidiš ga na klupi (TSC je igrao protiv Partizana), a sad ovo… Bio je divan čovek. Kao igrač – jedno fino vaspitano i nenametljivo dete. Bio je veliki radnik, za sve se u životu izborio upravo poštenim radom. Ja jednostavno ne mogu da verujem da je otišao – kaže za „Blic“ Miša Kosanović.

Foto: Printscreen

Uspeo je iskusni trener da smogne snage i kaže još lepih reči o Zoltanu.

– Velike stvari je uradio u Bačkoj Topoli. Njegov TSC je igrao kvalitetno, ušli su u elitu na velika vrata, ne da nisu igrali sporednu ulogu, nego upravo suprotno. Da ode ovako rano takav čovek, ljudi, pa to je šteta neviđena. Nije samo izgubio TSC i Bačka Topola, ovo je veliki gubitak za srpski fudbal. Kada nas napusti zauvek jedan takav čovek, kvalitetan u svakom smislu, to je ozbiljan udarac – zaključio je Milorad Kosanović.


STRAVIČNO: Poznat uzrok smrti Zoltana Saba


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Fudbal

ZAGRLJAJ DVA DEJANA JE SLIKA UTAKMICE: Bratski pozdrav trenera Zvezde i kapitena Zenita (FOTO)

Objavljeno

-

Dejan Stanković i Dejan Lovren u zagrljaju posle utakmice, Foto: Profimedia


Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju

Zagrljaj Dejana Stankovića i Dejana Lovrena, tokom prijateljske utakmice između Zenita i Crvene zvezde, očigledno je privukao veliku pažnju regionalnih medija koji su pisali o tom srdačnom susretu trenera crveno-belih i nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu i odmah dobio kapitensku traku, njegov tim je dobio meč rezultatom 2:1, a kamere su posle utakmice „uhvatile“ njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju.

Hrvat je, inače, jedan od retkih stranaca koji nije napustio Rusiju kada su joj mnogi okrenuli leđa.

– Jasno je da situacja nije nimalo laka, ni za mene. Izvršili su pritisak na mene, neki ljudi su želeli da odem iz Zenita. Ne volim ništa što se dešava danas, ali niti sam ja tome doprineo, niti Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovde sam uvek imao dobar prijem i stekao dobre prijatelje. Tužno je to, zaista ne mogu da razumem takvu odluku (eliminaciju Rusije i ruskih klubova iz svih takmičenja). Sport i politika bi trebalo da budu odvojeni jedno od drugog. Tako su kaznili mnoge sportiste, ne samo fudbalere. Čak i paraolimpijce koji su svoj život posvetili Olimpijskim igrama, nisu im dali da se takmiče. Vidmo da je po sredi politika dvostrukih standarda, ali mi tu ništa ne možemo da uradimo – rekao je Lovren nedavno.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h