Connect with us

Fudbal

FIFA POSLALA DOPIS FSS! Partizan se izvukao u poslednjem trenutku!

Objavljeno

-

FIFA, ilustracija, Foto: EPA/Ennio Leanza

Crno-beli uspeli da uplate dugovanja, FIFA odustala od suspenzije


Međunarodna fudbalska federacija FIFA nije uvela suspenziju Partizanu za transfere u naredna tri prelazna roka, nakon što su crno-beli uplatili dugovanja švajcarskom Luganu za transfer Filipa Holendera.

Fudbalski savez Srbije (FSS) stigao je dopis iz FIFA da je uplaćena rata od 250.000 evra i da upozorenje zabrane nije više na snazi.

Partizan nije čekao letnji prelazni rok, već je u deset dana obezbedio neophodnih 250.000 evra i namirio potraživanja Lugana.

Istovremeno, FIFA je konstatovala prestanak razloga suspenzije i dostavila informaciju na Terazije 35 da Partizan više nije na listi suspendovanih klubova. Beogradski klub može nesmetano da angažuje i registruje novajlije iz Srbije i inostranstva.

Izvor: Espreso

Fudbal

BARSA PRAVI TIM ZA NAPAD NA TITULU: Evo ko sve dolazi na Kamp Nou!

Objavljeno

-

Fudbaleri Barsleone, Foto: INSTAGRAM/ TONI ALBIR


Kada se podvuče crta – besplatni Kesi i Kristensen, Leva za 40 miliona, Rafinja za 35-40, Kulibali za 30-35


Barselona uveliko radi na pojačanjima za narednu sezonu, a transfere su kao slobodni agenti već dogovorili Frenk Kesi i Andreas Kristensen.

Takođe, Robert Levandovski i Rafinja su postigli sve lične uslove sa Barsom, sada je potrebno da klub pronađe pravu cifru sa Bajernom i Lidsom, a očekuje se da i ta dva transfera budu završena. Levandovski će koštati oko 40 miliona evra, Bajern prvo želi da mu nađe zamenu i onda da ga pusti u Barsu.

Rafinja takođe košta oko 40 miliona, pošto je Lids opstao, pa nije aktivirana klauzula na 25. Ipak, Rafinjin agent Deko pritiska Lids na pregovore, a engleski klub je spreman na trampu. Pominje se da bi Oskar Mingeza mogao da bude uključen u posao.

Sledeći tandem je bekovski, iz Čelsija – Sezar Aspilikueta i Markos Alonso. Iako navijačima Barse nije jasno zbog čega, jer imaju 32 i 31 godinu, ali Ćavi očigledno veruje da mogu da budu dobra konkurenciju Albi i desno… Daniju Alvešu ili Serhiju Robertu?

foto: EPA/Manuel Bruque

I poslednji je – Kalidu Kulibali. Prva Ćavijeva želja Žil Kunde nije realna meta, jer Sevilja traži 70-80 miliona evra. Barsa je pokušala trampom Dest + Lengle + 20 miliona, ali Sevilja želi samo novac.

Kulibali ulazi u poslednju godinu ugovora što mu smanjuje cenu na tržištu, a Ćavi ga je lično video ove sezone u Ligi Evrope i navodno posle tog dvomeča obavio razgovor sa njim.

Kada se podvuče crta – besplatni Kesi i Kristensen, Leva za 40 miliona, Rafinja za 35-40, Kulibali za 30-35 i tandem iz Čelsija za maksimalno 20, da li je dovoljno za napad na sve trofeje?

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h