Connect with us

ShowBiz

MNOGE SRPSKE GLUMICE SU BILE ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA: Ćustić otkrio STRAHOVITE STVARI i zašto su to TRPELE!

Objavljeno

-

Foto: Printcreen

Neke trpe i dan danas ovakva iživljavanja reditelja.


Ispovest glumice Milene Radulović, koja tvrdi da ju je u 17. godini više puta silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, u rekordnom roku se proširila i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Milena Radulović, kao i mnogi drugi glumci, godinama je pohađala Aleksićevu školu glume. Fakultet dramskih umetnosti završila je u klasi njegove supruge Biljane Mašić.

Foto: Youtubescreen

Mlada glumica je Aleksića prijavila policiji zajedno sa još dve devojke, a kasnije se potvrdilo da je bilo još devojaka koje su bile žrtve. Glumicu su podržale mnoge kolege, a Slobodan Ćustić otkrio je da su mnogi seksualni predatori iz sveta filma i pozorišta, nažalost, na slobodi.

“Ovo društvo je odavno zatrovano i survano u podrum morala. Dajem punu podršku mladoj koleginici koja je prošla to što je prošla, ali ne samo njoj. Inače znam za mnoge slučajeve koleginica koje su morale, a i dan-danas moraju, da trpe iživljavanje nekih reditelja da bi dobile svojih pet-šest minuta, koji njima znače mnogo”, kaže Ćustić, koji predlaže i lustraciju onih koji zloupotrebljavaju svoj položaj.

“Smatram da svako treba da radi svoj posao u skladu s mogućnostima i okvirima koji taj posao dozvoljava. Za ove koji to ne poštuju, najbolje bi bilo da se organizuje neki etički sud časti, koji već postoji u nekim razvijenijim zemljama, gde bi se posle izvesnih postupaka prosto sankcionisali ti ljudi, i to tako da se više nikad ne mogu baviti svojim dojučerašnjim poslovima. To je jedan vid lustracije za koju se zalažem u našem poslu”, zaključio je Ćustić, dok je Saša Joksimović rekao da je gajio simpatije prema Aleksiću, ali da je promenio mišljenje.


SRPSKI BORAC ZAPALIO SRBIJU IZJAVOM O MIKI ALEKSIĆU: A onda je uleteo i VELJKO RAŽNATOVIĆ!


Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h