Connect with us

ShowBiz

JOVANA JEREMIĆ SPASILA GLAVU GORANU BREGOVIĆU! Voditeljka ispričala kako mu je pomogla na aerodromu!

Objavljeno

-

Foto: Instagram

Da mu nije bilo nje, ko zna u kakve bi probleme upao


Popularna voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje javnost. I dok se i dalje spekuliše o njenom medijskom transferu i njenom poslovnom angažovanju, čini se da voditeljka privatno živi pravi filmski život.

Naime, popularna voditeljka je ispričala kako je pomogla Goranu Bregoviću u nevolji pri povratku iz Crne Gore.

– To je bilo sada, kada sam se vraćala iz Crne Gore. Mislim da je bio 13. ili 14. jul. Slučajno smo se sreli na aerodromu, tačnije, ja njega nisam videla. Žena koja radi na aerodromu trčala je 120 i nosila laptop Gorana Bregovića. Kaže da ga je zaboravio. Ja sam otišla u duty free shop, da kupim parfem, Šanel, i ja sam njega videla. Mršav čovek, nosi kapu, ja sam ga prepoznala. Otišla do žene, tražila laptop, rekla da sam ga našla. Ušla sam u freeship nazad i viknula: “Gorane, jeste to Vi?”. Rekla sam mu da je zaboravio laptop na čekiranju. Uzme laptop i kaže: “Da mi sada nisi dala laptop, ne znam šta bih radio, ubio bih se”. Verovatno je tu držao neke važne stvari, vezano za muziku ili papirološki – ispričala je Jovana, pa nastavila:

foto: Damir Dervišagić

– Zahvalio mi se, on je jako miran. Nije privlačio pažnju uopšte, ni na letu. Zahvalio mi se i rekao mi je da sam mu spasila glavu. Krivo mi je što nisam slikala. Leteli smo posle zajedno, ali nismo sedeli jedno pored drugog. Da jesmo, sigurno bih napravila sliku. Ali, što bih rekla, Goranu Bregoviću sam spasila glavu. To je bio let Tivat-Beograd. On ima kuću u Perastu, ja imam u Stolivu apartman, doduše, njegova kuća je mnogo veća. Mi smo komšije preko mora, a to je otprilike 10 minuta – istakla je popularna voditeljka.

Izvor: Espreso