Connect with us

ShowBiz

Zanosna Srpkinja koja je bila Miss Grčke je unuka slavnog jugoslovenskog pevača

Objavljeno

-

Foto: Instagram/annaprelevic

U Grčkoj je velika zvezda!

Ana Prelević je Srpkinja koju u Grčkoj smatraju jednom od najlepših žena. Njen otac je slavni košarkaš Branislav Prelević, a deda joj je legenda jugoslovenske muzike – Đorđe Marjanović.

Talentovana lepotica je rođena u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac gradio košarkašku karijeru.

Sa 18 godina, Prelević se preselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. i vratila se u Grčku.

Advertisement

Ana je mediteranskoj zemlji veoma popularna, jer je TV lice – a pre toga bila je i Miss. Naime, ona je pobedila na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

Sada je Ana voditeljka, ali takođe se bavi preduzetništvom – ima svoj brend sportske odeće.

Advertisement

Od 2014. do 2016. godine Ana je bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Njena druga velika ljubav dogodila se 2017, a srce joj je tada osvojio grčki košarkaše Joanis Papapetruo, ali su se rastali tri godine kasnije.

Od 2020. godine Prelević je u vezi sa Nikitasom Nomikosom, koji je brat druge slavne grčke voditeljke. U junu ove godine su se verili.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ShowBiz

NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO KOLIKO NOVCA JE PRIKUPLJENO DO DANAS: Njegove reči ODZVANJAJU, svaka mu čast

Objavljeno

-

Nikola Rokvić, Foto: Printscreen/Instagram/ nikolarokvic

Pevač se ponovo oglasio na svom Instagram profilu


Nikola Rokvić pre 15 dana pošao je pešaka ka Atini, tačnije do manastira Egine, a sve to zbog svoje humanitarne misije.

Rokvić svakodnevno svoje pratioce obaveštava o svim stvarima koje mu se dešavaju na putu, ali isto tako i o tome koliko je novca prikupljeno:

„Prvih 15 dana izgurasmo! Pređenih 510 km do sada i prikupljenih 15.000.000 dinara za pedijatrijsku onkologiju i dečiju radost! Hvala Bogu prezadovoljan sam i više nego što sam očekivao! Dovoljan je jedan mali pokret čovečijeg srca i blagoslovena želja, Gospod mnogostruko nagradi i prikaže apsolutnu umetnost i lepotu trenutka! Na ovom putu se trudim da tražim dobro, da gledam dobrim pogledom i da tražim u ljudima dobro! Trudim se da ne sudim! Gospod mi daje uvide gde svakog čoveka na kog naiđem vidim kao svog najrođenijeg! Vidim lepotu u nesavršenosti ljudskoj, osećam radost pri pogledu na dečicu i starce… I svi su mi braća i sestre! Imam mnogo vremena da posmatram Božije ljude i Božiju prirodu… U svakom pogledu osećam prisustvo Svevišnjega u svakom koraku molitva raste…Često ostanem u trenutku koji daje osećaj prisustva cele vasione i večnosti! Pitaju me da li na ruti slušam muziku, slušam, muzika mi je cvrkut ptica… Gugutke me prate od prvog koraka i daju mi blagoslov na početku svakog dana! I sve je tako mirno… Svaki dan je jedan život! Život pun Boga, Ljubavi, radosti, milosti i poštovanja!

Tražite dobro, ne osvrćite se za lošim stvarima, rečima, pogledima… Jedino tako će se dobro, čudesnim putevima useliti u vaša srca!!! Volim vas! Bog vas blagoslovio! Hristos Voskrese.“

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h