Connect with us

ShowBiz

Zanosna Srpkinja koja je bila Miss Grčke je unuka slavnog jugoslovenskog pevača

Objavljeno

-

Foto: Instagram/annaprelevic

U Grčkoj je velika zvezda!

Ana Prelević je Srpkinja koju u Grčkoj smatraju jednom od najlepših žena. Njen otac je slavni košarkaš Branislav Prelević, a deda joj je legenda jugoslovenske muzike – Đorđe Marjanović.

Talentovana lepotica je rođena u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac gradio košarkašku karijeru.

Sa 18 godina, Prelević se preselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. i vratila se u Grčku.

Advertisement

Ana je mediteranskoj zemlji veoma popularna, jer je TV lice – a pre toga bila je i Miss. Naime, ona je pobedila na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

Sada je Ana voditeljka, ali takođe se bavi preduzetništvom – ima svoj brend sportske odeće.

Advertisement

Od 2014. do 2016. godine Ana je bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Njena druga velika ljubav dogodila se 2017, a srce joj je tada osvojio grčki košarkaše Joanis Papapetruo, ali su se rastali tri godine kasnije.

Od 2020. godine Prelević je u vezi sa Nikitasom Nomikosom, koji je brat druge slavne grčke voditeljke. U junu ove godine su se verili.

Advertisement

ShowBiz

TIJANA DAPČEVIĆ ZAPANJILA SVE: Pevačicu NIKAD DO SAD nismo videli u OVOM izdanju

Objavljeno

-

Tijana Dapčević, Foto: PRINTSCREEN/RTS

Dubok dekolte i rese!


Večeras se održava prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“, na kome će Srbija izabrati svog predstavnika za Evroviziju, koja će se ove godine odigrati u Liverpulu.

Tokom dva polufinala predstaviće se po 16 kompozicija, od kojih će se po osam najboljih iz obe večeri predstaviti u finalu, koje će se održati 4. marta.

Kroz sve tri večeri „Pesme za Evroviziju“ vodiće nas Dragana Kosjerina i Milan Marić sa scene, dok će se iz Grin ruma javljati Kristina Radenković i Stefan Popović.

Tijana Dapčević predstavlja se pesmom „Mamim“. Pevačica se na bini pojavila u neobičnom stajlingu s resama i čizmama na visoku potpeticu.

Advertisement

Među prvima je u bekstejdž stigao Filip Žmaher, spreman i raspoložen pred nastup, a prisutnim medijima se obratio i Princ od Vranje, koji kaže da mu laska što ga upoređuju s Ruslanom.

Evo redosleda kompozicija prve polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“:

1. Angela Kassiani i Mattia Zanatta – „Novi svet“

2. Adem Mehmedović – „Osmeh“

3. Nađa – „Moj prvi ožiljak na duši“

Advertisement

4. Tijana Dapčević – „Mamim“

5. Princ – „Cvet sa Istoka“

6. Filip Baloš – „Novi plan, drugi san“

7. Filip Žmaher – „Čujemo se sutra“

8. Luke Black – „Samo mi se spava“

Advertisement

9. Angellina – „Lanac“

10. Emphaty Soul Project – „Indigo“

11. Stefan Shy – „Od jastuka do jastuka“

12. Hercenšlus – „Vremenska zona“

13. Savo Perović – „Presidente“

Advertisement

14. Igor Stanojević – „Iza duge“

15. Boris Subotić – „Nedostupan“

16. Chegi i Braća Bluz Bend – „Svadba ili kavga“

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evroviziju“ prijavio se rekordan broj kompozicija, a samo 32 najbolje ušle su u uži izbor.

Iz prvog i drugog polufinala plasiraće se osam najbolje rangiranih kompozicija, za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h