Connect with us

Rijaliti

VEČERAS U ZADRUGU ULAZI RASNA LEPOTICA: Žene će izgoreti od ljubomore, a muškarcima će trebati HITNA POMOĆ!

Objavljeno

-

Foto: Promo

Podsetimo, ona je nedavno prokomentarisala i to što je Maja kopira


Ono što je mnogima interesantno jeste kako će proteći njen susret sa Majom Marinković, posle svih priča kako je Maja želi da bude ona. Podsetimo, više puta u javnosti pojavljivale su se fotke koje idu u prilog priči da se Maja operisala kako bi zaličila na starletu, koju je pre nje simpatisao njen, sada već bivši ljubavnik, Marko Janjušević Janjuš.

Sigurno je da će Anino prisustvo u rijalitiju izazvati mnoštvo reakcija, kako Majinih, tako i Janjuševih, ali i ostalih ljudi sa kojima se zna od ranije. Zadrugari treba da saznaju i da je Koraćeva nedavno raskinula sa verenikom Davidom Dragojevićem.

foto: RTV Pink Printscreen

Podsetimo, Ana je nedavno prokomentarisala i to što je Maja kopira.

– Kada je ona ušla, šokirana sam bila… Toliko nekog da kopiraš… Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam… Odvratna mi je sva, iskreno. Uvek mi je bila odvratna, sada mi je još odvratnija – rekla je Ana.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-
1 Comment

1 Comment

  1. Aurora12

    14 februara, 2021 at 8:09 am

    „Rasna lepotica“….. delo plasticara…. ha ha ha

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h