Connect with us

Rijaliti

UPALO ŠEST POLICAJACA! Franu PRETI NAMEŠTENA ROBIJA OD GODINU DANA: „Zabiću mu NOŽ u vrat i ZAKLAĆU ga“! (VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Niko nije mogao da ga obuzda!


Fran Pujas se iznervirao kada je tokom emisije „Amnezija“ saznao da je njegova svađa sa Lepim Mićom u kojoj mu on peva pesmu „K*ro te Bruno“ postala viralna na društvenim mrežama. Pujas tvrdi da je Bruno njegov bivši prijatelj koji ga je ocinkario kod policije i da mu zbog njega preti kazna od godinu dana zatvora. U naletu besa uputio je jezive pretnje bivšem drugaru.

– I vi mi p*šite k*rac i Bruno isto. Evo javno kažem zaklaću te kad izađem napolje, j*bem ti mamu u p*čku. Nož ću ti zabiti u vrat i ovako ću te k*rati, a onda ću staviti dildo na bušilicu i zabiću mu u š*pak – besneo je Fran.

– Boli te k, sprdnja – rekao mu je Bora Santana.

– Ne, j*baću ga, godina dana zatvora mi zbog njega traže, j*baću ga – nastavio je Pujas, koji nije mogao da se smiri.

– Drukara – govorio je Fran.

– Niko ne misli da ga je Bruno k*ro, rekla sam mu da pravi sprdnju. Već ima prijavu zbog njega – savetovala ga je Paula Hublin.

– Zbog tog debila mi je šest policajaca upalo u stan kod nje – dodao je Pujas.

– Nije te Bruno terao da radiš te stvari. Ti si kriv – istakla je Hublinova.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: Espreso/Pink

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h