Connect with us

ShowBiz

TIJANA DAPČEVIĆ ZAPANJILA SVE: Pevačicu NIKAD DO SAD nismo videli u OVOM izdanju

Objavljeno

-

Tijana Dapčević, Foto: PRINTSCREEN/RTS

Dubok dekolte i rese!


Večeras se održava prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“, na kome će Srbija izabrati svog predstavnika za Evroviziju, koja će se ove godine odigrati u Liverpulu.

Tokom dva polufinala predstaviće se po 16 kompozicija, od kojih će se po osam najboljih iz obe večeri predstaviti u finalu, koje će se održati 4. marta.

Kroz sve tri večeri „Pesme za Evroviziju“ vodiće nas Dragana Kosjerina i Milan Marić sa scene, dok će se iz Grin ruma javljati Kristina Radenković i Stefan Popović.

Tijana Dapčević predstavlja se pesmom „Mamim“. Pevačica se na bini pojavila u neobičnom stajlingu s resama i čizmama na visoku potpeticu.

Advertisement

Među prvima je u bekstejdž stigao Filip Žmaher, spreman i raspoložen pred nastup, a prisutnim medijima se obratio i Princ od Vranje, koji kaže da mu laska što ga upoređuju s Ruslanom.

Evo redosleda kompozicija prve polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“:

1. Angela Kassiani i Mattia Zanatta – „Novi svet“

2. Adem Mehmedović – „Osmeh“

3. Nađa – „Moj prvi ožiljak na duši“

Advertisement

4. Tijana Dapčević – „Mamim“

5. Princ – „Cvet sa Istoka“

6. Filip Baloš – „Novi plan, drugi san“

7. Filip Žmaher – „Čujemo se sutra“

8. Luke Black – „Samo mi se spava“

Advertisement

9. Angellina – „Lanac“

10. Emphaty Soul Project – „Indigo“

11. Stefan Shy – „Od jastuka do jastuka“

12. Hercenšlus – „Vremenska zona“

13. Savo Perović – „Presidente“

Advertisement

14. Igor Stanojević – „Iza duge“

15. Boris Subotić – „Nedostupan“

16. Chegi i Braća Bluz Bend – „Svadba ili kavga“

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evroviziju“ prijavio se rekordan broj kompozicija, a samo 32 najbolje ušle su u uži izbor.

Iz prvog i drugog polufinala plasiraće se osam najbolje rangiranih kompozicija, za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Advertisement

ShowBiz

HTELA DA DOBIJE NA VOLUMENU USANA,PA PROŠLA KROZ PAKAO: Desilo joj se nešto JEZIVO, sve je ISPRIČALA! (VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/TikTok/ erin.woodhurst

Silikoni i fileri u ustima mogu da ulepšaju, ali i da upropaste izgled


U to se najbolje uverila Tiktokerka Erin Vudharst koja je želela da ima senzualnije usne, pa je u pokušaju da zaseni mnoge upropastila izgled svojih prirodnih. Rezultat je izostao, a usledila je prava noćna mora. Usne su toliko bile prepunjene da su umeci počeli da se pomeraju unutar usana i da „migriraju“.

Takva pojava, koju estetski hirurzi zaista nazivaju „migracijom“, dešava se kada se dermalni filer proširi na drugu regiju, odvojenu od oblasti u koju je injekcija ubrizgana. To migriranje filera na usnama dešava se upravo iz razloga prepunjenosti, tačnije kada se previše filera ubrizga u neko područje, što se dogodilo Erin.

Ta mlada žena se oglasila putem TikToka kako bi apelovala na druge pripadnice nežnijeg pola da budu oprezne, ali i realne u svojim željama.

– Gledam kako mi se lice uništava zbog filera. Izgledam kao da sam pojela pčelu – zavapila je ona, a preneo britanski portal „San“.

Advertisement

Fotografije koje je podelila ubrzo su postale viralne, a usledila je i šokantna reakcija i kada je pokazala kako je izgledala pre intervencije, a kako sada. Na pojedinim delovima su njene usne postale bele, a na nekima natečene i u modricama. Unutar njih se smesa pomerala pri samom pokušaju da ta očajna devojka progovori.

Gledam kako mi se razdvajaju fileri na usnama i kako one otiču. Totalno sam upropašćena, gledam kako mi se razdvaja sadržaj u usnama – napisala je ona uz video za koji je dobila veliki broj komentara.

Usne

Erinin video je očigledno šokirao mnoge jer je brzo prikupio više od 105 hiljada pregleda. Dosad ima više od 6.000 sviđanja i na stotine deljenja. Korisnici TikToka bili su zapanjeni njenim usnama i prokomentarisali su da je bilo najbolje da ostavi prirodne usne bez ikakvih intervencija.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h