Connect with us

ShowBiz

SRPSKA PEVAČICA PRIJAVILA DEČKA ZA NASILJE!

Objavljeno

-

Foto: RINA

Mima nije mogla da ostane imuna na ovakve stvari, te ga je odmah prijavila kako bi mu odredili zabranu prilaska


Danas je odjeknula vest da je bivša zadrugarka i pevačica Mima Živković pretučena, te da je svog dečka prijavila za nasilje u porodice.

Ova vest je odjeknula kao bomba, a Mima se sada oglasila i otkrila šta se zapravo desilo prilikom incidenta.

Milica Mima Živanovićfoto: Instagram

Mima ističe da nasilja nije bilo, ali je ipak dečka prijavila policiji jer nije mogao da se pomiri sa tim da više nisu zajedno. Ucenjivao ju je do granice neizdržljivosti, pa je u čitavu priču upleo čak i njenu sestru i roditelje.

Mima nije mogla da ostane imuna na ovakve stvari, te ga je odmah prijavila kako bi mu odredili zabranu prilaska.

– Ne mogu da vas lažem kad ste već saznali. Istina je da sam prijavila bivšeg dečka, nisam više mogla da trpim torturu, jednostavno dečko ne može da se pomiri sa tim da više nismo zajedno. Govori mi samo “Ti si moja ili ničija…“ preti mojim roditeljima, preti mojoj sestri. On u suštini nije loš, ali prosto ne može da se pomiri sa tim, tako da sam morala da ga prijavim. Izrečena mu je zabrana prilaska, žao mi je, vodi se kao nasilje u porodici, ali nasilja nije bilo. Dobro sam, dobro se osećam, evo me sedim da majkom na ručku. Prosto nisam mogla da trpim ucene, poruke sam pokazala policiji radi svoje bezbednosti! Jako sam se uplašila! Ne vidim ga pored sebe u budućnosti, ali mu želim svu sreću – zaključila je Mima.

Izvor: Espreso

ShowBiz

DA LI JE OVO NAJVEĆI BISER JOVANE JEREMIĆ?! Izjava u emisiji raspalila komentare na mrežama, MA NIJE MOGUĆE! VIDEO

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Ekskluzivno


Voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda ima izjavu koja brzo postane viralna.


Ovoga puta je došla u centru pažnje na društvenim mrežama zbog gostovanja u jednoj emisiji u kojoj je objašnjavala kakva je ona karakterno, upoređujući sebe sa slavnim ličnostima.

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je gostujući u emisiji „Balkan Info“ otkrila ko joj je najbliži po senzibilitetu, a ko po seksepilu:

– Imam mozak Bukovskog, seksepil Monike Beluči, a odlučnost Vladimira Putina. I to je tačno, Putin i ja smo jako slični. Mnogo smo odlučni, ja imam tu odlučnost. Ja režim kao on, zato sa mnom možeš samo iskreno ili nadrljaš u životu- izjavila je Jovana, a mnogi su komentarisali ovu njenu izjavu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h