Connect with us

ShowBiz

SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA VOJINA ĆETKOVIĆA: Razvod je bio ODLUKA ZA NOVI POČETAK!

Objavljeno

-

Foto: Nemanja Nikolić

Vojin Ćetković doživeo je veliku dramu!


Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović u braku su od 2008. godine i važe za najskladniji par na javnoj sceni. Porodičnu sreću uveličale su bliznakinje Vera i Mila, koje su rođene 2010. godine.

Ipak, nije tajna da je šarmantni glumac pre nego što se venčao sa koleginicom bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović.

Devedesetih Nataša je bila jedno od zaštitnih lica popularnog Trećeg kanala, a posle gašenja te televizije lagano se povukla iz medija.

Iako se trudila da privatni život drži podalje od očiju javnosti, njen odlazak pred oltar sa Vojinom Ćetkovićem 2001. godine nije prošao nezapaženo, tim pre što je on tada važio za jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Natašin i Vojinov brak nije dugo potrajao, ali o rastanku se, kao ni o vezi, nije previše pisalo.

Danas možemo samo da konstatujemo da, iako su obe lepe žene, Nataša i Sloboda nemaju mnogo dodirnih tačaka – ni u izboru profesije, ni kada je reč o fizičkom izgledu.

Poslednjih godina Nataša Milovanović živi u Parizu, ali često dolazi u Beograd i još se druži sa kolegama koje je upoznala u vreme dok je gradila televizijsku karijeru. Među njima je i Irina Vukotić, koja joj je ostala bliska prijateljica.

 

foto: Facebook

Izvor: Espreso

ShowBiz

DA LI JE OVO NAJVEĆI BISER JOVANE JEREMIĆ?! Izjava u emisiji raspalila komentare na mrežama, MA NIJE MOGUĆE! VIDEO

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Ekskluzivno


Voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda ima izjavu koja brzo postane viralna.


Ovoga puta je došla u centru pažnje na društvenim mrežama zbog gostovanja u jednoj emisiji u kojoj je objašnjavala kakva je ona karakterno, upoređujući sebe sa slavnim ličnostima.

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je gostujući u emisiji „Balkan Info“ otkrila ko joj je najbliži po senzibilitetu, a ko po seksepilu:

– Imam mozak Bukovskog, seksepil Monike Beluči, a odlučnost Vladimira Putina. I to je tačno, Putin i ja smo jako slični. Mnogo smo odlučni, ja imam tu odlučnost. Ja režim kao on, zato sa mnom možeš samo iskreno ili nadrljaš u životu- izjavila je Jovana, a mnogi su komentarisali ovu njenu izjavu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h