Connect with us

ShowBiz

ŠOK VEST: Umrla LEGENDARNA PEVAČICA! Planirala da 6. marta objavi nove PESME!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Bio sam izuzetno šokiran i rastužen


Američka pevačka zvezda Meri Vilson, koja je kao tinejdžerka pokrenula legendarnu žensku grupu „Suprims“ preminula je iznenada u 77. godini u Las Vegasu.

Pevačica, koja je legendarnu grupu „Suprims“ pokrenula sa samo 15 godina, umrla je 8. februara uveče u svom domu u Las Vegasu, prenosi Indipendent.

Dugogodišnja publicistkinja pevačice rekla je u izjavi za Varajeti da je smrt Meri Vilson bila iznenadna, a da okolnosti tek treba da budu rasvetljene.

foto: Profimedia

Beri Gordi, jedan od muzičkih izdavača sa kojima je Vilsonova sarađivala, odao je počast poznatoj pevačici rekavši: „Bio sam izuzetno šokiran i rastužen kada sam čuo da je preminula glavna članica muzičke porodice Detroita, Mari Vilson iz ‘Suprimsa’“.

U subotu, 6. februara, Vilsonova je na svom kanalu na Jutjubu objavila objavila video-snimak u kojem najavljuje da radi sa kompanijom „Juniversal mjuzik“ na izdavanju solo materijala, uključujući neobjavljeni album pod nazivom Red Hot koji je snimila sedamdesetih.

Advertisement

Planirala je da objavi ploču 6. marta, na svoj rođendan.

Izvor: Espreso

ShowBiz

TIJANA DAPČEVIĆ ZAPANJILA SVE: Pevačicu NIKAD DO SAD nismo videli u OVOM izdanju

Objavljeno

-

Tijana Dapčević, Foto: PRINTSCREEN/RTS

Dubok dekolte i rese!


Večeras se održava prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“, na kome će Srbija izabrati svog predstavnika za Evroviziju, koja će se ove godine odigrati u Liverpulu.

Tokom dva polufinala predstaviće se po 16 kompozicija, od kojih će se po osam najboljih iz obe večeri predstaviti u finalu, koje će se održati 4. marta.

Kroz sve tri večeri „Pesme za Evroviziju“ vodiće nas Dragana Kosjerina i Milan Marić sa scene, dok će se iz Grin ruma javljati Kristina Radenković i Stefan Popović.

Tijana Dapčević predstavlja se pesmom „Mamim“. Pevačica se na bini pojavila u neobičnom stajlingu s resama i čizmama na visoku potpeticu.

Advertisement

Među prvima je u bekstejdž stigao Filip Žmaher, spreman i raspoložen pred nastup, a prisutnim medijima se obratio i Princ od Vranje, koji kaže da mu laska što ga upoređuju s Ruslanom.

Evo redosleda kompozicija prve polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“:

1. Angela Kassiani i Mattia Zanatta – „Novi svet“

2. Adem Mehmedović – „Osmeh“

3. Nađa – „Moj prvi ožiljak na duši“

Advertisement

4. Tijana Dapčević – „Mamim“

5. Princ – „Cvet sa Istoka“

6. Filip Baloš – „Novi plan, drugi san“

7. Filip Žmaher – „Čujemo se sutra“

8. Luke Black – „Samo mi se spava“

Advertisement

9. Angellina – „Lanac“

10. Emphaty Soul Project – „Indigo“

11. Stefan Shy – „Od jastuka do jastuka“

12. Hercenšlus – „Vremenska zona“

13. Savo Perović – „Presidente“

Advertisement

14. Igor Stanojević – „Iza duge“

15. Boris Subotić – „Nedostupan“

16. Chegi i Braća Bluz Bend – „Svadba ili kavga“

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evroviziju“ prijavio se rekordan broj kompozicija, a samo 32 najbolje ušle su u uži izbor.

Iz prvog i drugog polufinala plasiraće se osam najbolje rangiranih kompozicija, za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h