Connect with us

Rijaliti

SLEDI POTPUNA MAKLJAŽA UŽIVO: Zola nakon svega besramno legao u Marijin krevet, NIJE MU DOSTA ŽESTOKIH SUKOBA!

Objavljeno

-

Foto: Youtube

Neverovatno!

Miljana Kulić je uživala u društvu Lazara Čolića Zole u svom apartmanu, pa su rešili da odmore malo, a onda je Zola odredio pravila koja će se poštovati dok on boravi kod nje.

foto: Youtube

– Ako se budemo tuširali, nema ulaženja jedno drugom u kupatilo – rekao je Zola.

Legli su po dogovoru u odvojene krevete, a Zola je imao čast da dobije Marijin francuski ležaj, dok je Miljana ležala u svom.

foto: Youtube

– Što se tiče drugog se*sa, hvatanje za ovo, to se podrazumeva. Nema ljubljenja do 13. februara, nema ulaženja u isto kupatilo, nema spavanja u istom krevetu, a onda ulazimo u vezu – govorila je Miljana.

– Ako sve bude kako treba. Vidi se promena, i voleo bih da vidim još više, i molim te da budeš iskrena, ja sam se zakleo – rekao je Zola. Sad se okreni da legnem da spavam, smeta mi kad me tako gledaš. Laku noć Zolice! – rekla je Miljana.

Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h