Connect with us

ShowBiz

SAMU SEBE OTKRILA! Oliverova UDOVICA je ovako govorila o Juriću: Zaljubljeni su krili vezu i to DVE GODINE!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen / Društvene mreže

Mnogi nisu ni sanjali da je sa njim

Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, obelodanila je juče da je u vezi sa Igorom Jurićem, dok je u prethodnom periodu na društvenim mrežama isticala da je zaljubljena.

Milena je ranije na svojim Instagram storijima objavljivala ankete, u kojim su je pratioci pitali da li je zaljubljena. Na ta pitanja odgovarala je potvrdno, ali nikada, sve do juče, nije želela da otkrije ko joj je partner, dok su njih dvoje, kako saznaje Blic, krili vezu pune dve godine.

Ona je sinoć na Instagramu, pored zajedničke fotografije, kratko i jasno napisala: „Ljubav“.

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h