Connect with us

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen

Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Rijaliti

MILJANA KULIĆ U KOMI: Lekari se BORE za njen život, neizvesno je!

Objavljeno

-

Miljana Kulić, Foto: © ATA Images

Siniša Kulić progovorio o Miljaninom zdravstvenom stanju

Miljana Kulić stavljena je u veštačku komu zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj pre 12 dana. Kako kažu njeni roditelji, ćerka im je od subote na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu gde se lekari bore za njen život.

– Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima… – priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

– Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju „fraksiparin“ kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna… – rekao je Siniša Kulić.

Takođe, ovo je jako uticalo na celi porodicu, pa tako i Marija nije dobro.

– Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali celu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam – poručuje Siniša.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h