Connect with us

Rijaliti

JANJUŠ I MAJA SE NE SMIRUJU: Zadrugari pomno pratili novi SUKOB, pale bolne rečenice koje gađaju pravo u metu!

Objavljeno

-

Foto: Youtubescreen

Pomenula sam ko sedi, a ne ko je krao – pravdala se Anja


Kao što je već opšte poznato, ponedeljak veče je vreme za „Izbor potrčka“ i „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“. Nikola Đorđević je u noći za nama napustio imanje, a za ovonedlejnog vođu, postavio je Nenada Lazića Necu, koji je u toku današnjeg dana podelio nedeljne budžete ukućanima, a voditelj Milan Miloševoć je pre samog pretresa, kao što je već uobičajeno, sa zadrugarima prokomentarisao Necinu odluku i burnu raspodelu.

Rialda, da li je šmekerski ukrasti budžete? – pitao je voditelj Milan.

Jeste – počela je Rialda.

Dok Čorbenzi nije vratio tih hiljadu dinara, Džej Džej je skakala da mu se vrati novac. On je u tom momentu ćutao, kada se ona drala da se vrate pare – ubacio se Janjuš.

Ne znam zbog čega gospodin Jakić skače, izgleda da je gospodin očekivao veći, pa se ceo dan šlihtao Neci. A kada mu je dao mali, on je krenuo da ga pljuje – rekla je Maja.

Majo, Čorba je dobio najveći, šta misliš zašto je ukrao Neci? – dodao je voditelj Milan.

Kristijan mi je rekao, da idem tamo i da pazim da ne kradu budžete. Ja sam uzeo 1000 dinara, a kasnije je Stefan uzeo, i ja sam čekao kraj, da bih rekao – objašnjavao je Čorba.

Ja nisam video kada je on uzeo, mislio sam da je neko drugi trkeljisao. Ja dok sam bio tu, sve je bilo u redu. Nisam ja rekao da ode da krade, nego da čuva – pravdao je Čorbu Kristijan.

Došao je Čorba, i tada je Stefan uzeo pare. Prvi put kada je otišao ništa nije bilo. Znam šta priča sada. Ja sam slagala svoje pare, i Kristijan je mislio da smo Sandra i ja uzele novac – rekla je Ermina.

Anja je rekla da smo krali ja Ermina i Đedović, objašnjavaj sada. Neko je pitao ko je, a Anja je pomenula nas dve i Đedovića – rekla je Sandra.

Pomenula sam ko sedi, a ne ko je krao – pravdala se Anja.

Ne ubacuj mi se u facu – dodala je Sandra.

Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h