Connect with us

ShowBiz

RASKINULI OLIVEROVA UDOVICA I IGOR JURIĆ?! Šokantan potez Milene Popović, NEVIĐENI POTRES! HAOS!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Dok je bilo onih koji su se obradovali ovoj vesti, drugi nisu imali lepe reči za ovaj par.

Vest da su Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, i Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, u ljubavnoj vezi koja navodno traje već dve godine, mnogi su na društvenim mrežama negativno komentarisali.

Nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je sa Jurićem, a u opisu je stajalo: „Ljubav“.

Dok je bilo onih koji su se obradovali ovoj vesti, drugi nisu imali lepe reči za ovaj par i nisu se libili da im javno napišu ispod pomenute objave. Milena je ubrzo uklonila negativne komentare, a zatim i obrisala zajedničku fotografiju sa Jurićem.

Da li je u pitanju poruka javnosti kojom demantuje njihov ljubavni odnos ili joj naprosto ne prijaju komentari, ostaje da se vidi. Neki međutim čak idu toliko daleko i komentarišu da je moguće da su i raskinuli, navodeći da su podlegli pritiscima javnosti i da nisu izdržali svu buru koja se podigla nakon ozvaničenja veze.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h