Connect with us

ShowBiz

OVO JE SUPRUGA DRAGANA BJELOGRLIĆA, ZAJEDNO SU 25 GODINA: Izgleda kao BOGINJA, znao je da će je VOLETI ZAUVEK!

Objavljeno

-

Maja i Dragan Bjelogrlić, Foto: Damir Dervišagić

Ovako je sve počelo


Pošto su zajedno prošli velike uspehe i izazove, Maja i Dragan Bjelogrlić dali su podršku sinu Alekseju koji je, iako još student, imao prvu veliku premijeru u pozorištu u kome je uvek nastupala srpska glumačka reprezentacija.

Maja Bjelogrlićfoto: Marina Lopičić

Kad je pre petnaestak godina u jednom od retkih intervjua u kom je govorio i na teme iz privatnog života otkrio kako je suprugu Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, Dragan Bjelogrlić je znao da će njihova ljubavna priča trajati zauvek. I nije se prevario. Pošto su u februaru putovanjem u Majami obeležili dvadeset petu godišnjicu braka, glumački veteran i reditelj koji obećava i njegova supruga pojavili su se zajedno u javnosti na premijeri predstave “Široka zemlja”.

Kako dozira svoje prisustvo u javnosti, svako Majino pojavljivanje na nekom prestoničkom događaju izaziva veliku pažnju. Tako je bilo i ovog puta. Razlog njenog dolaska u Jugoslovensko dramsko pozorište je podrška sinu Alekseju, koji je, iako još student, imao prvu veliku premijeru na sceni kojom su pre njega koračali i publiku zavodili, između ostalih, Ljuba Tadić, Stevo Žigon, Branko Pleša, Miša Janketić i Nikola Simić.

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlićfoto: Stefan Jokić

Puna pluća košave

Ni talentovanog sina Alekseja kao ni prelepe i prepametne kćerke Mije ne bi bilo da Dragan nije hrabro, ali hazarderski igrao na sve ili ništa kad je upoznao dugonogu manekenku i studentkinju Filološkog fakulteta u Beogradu. Maju Banićević. Posle uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: “Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca.”

Velike ljubavi se, osim trajanjem, pokazuju podrškom jednako u uspehu i krizi. A Maja je, diskretno i postojano, bila uz Dragana svih dvadeset pet godina.

Izvor: Espreso