Connect with us

ShowBiz

OVE DETALJE NISTE ZNALI O VOJINU ĆETKOVIĆU: Karijeru je započeo u spotu, a glumac je zahvljajući NJEMU!

Objavljeno

-

Foto: printscreen

Tada je to bio sastav poznat kao “K2” koji su činile sestre Kovač, Aleksandra i Kristina, a dvadesetčetvorogodišnji Vojin pojavio se u njihovom spotu za pesmu “Ajmo u život”


Poznati glumac Vojin Ćetković, koji danas prosavlja jubilarni, 50. rođendan, danas je jedan od najpoznatijih i najtraženijih glumaca, a malo ko se seća da je svoju karijeru započeo ulogom u muzičkom spotu.

Tada je to bio sastav poznat kao “K2” koji su činile sestre Kovač, Aleksandra i Kristina, a dvadesetčetvorogodišnji Vojin pojavio se u njihovom spotu za pesmu “Ajmo u život”.

Ovo je bilo pre glumčeve prve značajne uloge u seriji “Porodično blago”.

Vojin Ćetković
foto: Printscreen

Vojin danas važi za jednog od omiljenih glumaca, te ga mnogi svrstavaju rame uz rame sa starom gardom kultnih imena našeg glumišta, a malo je poznato da se i njegov rođeni brat takođe bavi ovom umetnošću. Naime, Milovan Ćetković je pozorišni reditelj, a jednom prilikom je sam Vojin istakao kako je on jedna od najzaslužnijih osoba za njegov uspeh.

– Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živio i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu “Teatru Za”. Kada čovek postane profesionalac sve to bude drugačije – izjavio je jednom prilikom Ćetković.

Izvor: Espreso