Connect with us

ShowBiz

NISTE ZNALI! JANINA ĆERKA IMA DVA IMENA: Jedno je vezano za PRVU LJUBAV njenog muža, a drugo za AMERIKU!

Objavljeno

-

Jana Todorović, Foto: printscreen

Pevačica i njen muž su 26 godina u braku, a Kristinu Džulijen su dobili nakon jedne decenije


Pevačica Jana Todorović već 26 godina uživa u srećnom braku sa suprugom Ivanom Todorovićem, a iz njihove ljubavi rodila se naslednica kojoj su dali veoma neobično ime Kristina Džulijen. Ono što malo ko zna jeste zašto se Janina mezimica zove baš tako.

Jana je izgovorila sudbonosno da 1995. godine, a 2. novembra 2006. pevačica porodila u Las Vegasu i rodila ćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen Todorović, a iza njenog neobičnog imena krije se zanimljiva priča.

Naime, pevačica je jednom prilikom ispričala kako su ona i suprug odlučili da ćerki daju ova dva imena.

– Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu – dodala je uz osmeh pevačica.

Inače, većinu naših javnih ličnosti život u mladosti nije mazio, te je tako i Janin put do zvezda bio poplčan trnjem. Njeni roditeli su čak morali da prodaju traktor kako bi pevačici pomogli da uspe, a onda se njen život promenio kada je upoznala svoju srodnu dušu.

Kako je i sama uvek isticala, on je bio taj koji joj je mnogo pomagao u karijeri i trudio se da pokaže svima koliko je talentovana.

Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h