Connect with us

ShowBiz

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE SADA JOVANA JEREMIĆ IZJAVILA U VEZI DARKA LAZIĆA: Njemu će pasti roletna, AU, NASTAĆE HAOS!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen

 Nije ni čudo što supruga hoće da ga ostavi, jer Darko živi tako turbulentan život da je to jako teško ispratiti.


Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o pevaču Darku Laziću koji je priveden juče na auto-putu kod Sava centra, kada ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kome je ograničenje 80, vozio 117 kilometara na sat.

Jovana Jeremić se osvrnula i na udes koji je Darko Lazić imao i u kom zamalo nije izgubio život.

Jovana Jeremićfoto: Instagram

– Danas ćemo da se bavimo tematikom Darka Lazića kojeg je zaustavio presretač gde je testom utvrđeno da je pevač bio pod dejstvom alkohola i kokaina. Napomenuću da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18.12.2013. godine i svi smo svedoci katastrofalnog udesa koji je imao i nesreće koju je jedva preživeo zbog koje je bio mesecima u invalidskim kolicima. Ja sam tada davala izjavu i rekla da se nadam da je ovo dobra opomena Darku Laziću da odluči da promeni svoj život iz korena, da promeni stil svog života i da se on kao čovek izmeni na bolje. Međutim, izgleda da sam previše dobronamerna i lakoverna i da verujem da ljudi mogu da se menjaju – rekla je Jovana.

– Darku to izgleda nije došlo u glavu, nastavio je da živi po starom i to mu svakako u životu neće doneti ništa dobro. Razočarana sam zbog svega ovoga, zato što je Darko dobar čovek, ali jednostavno on je sam sebi najveća karma i opterećenje. Zaista nema smisla ovo što je uradio, jer pre svega on ima društvenu odgovornost jer je poznata ličnost. Uveliko govorim o društvenoj odgovornosti u medijima, o ispravnom sistemu vrednosti koje potenciram… Nije ni čudo što supruga hoće da ga ostavi, jer Darko živi tako turbulentan život da je to jako teško ispratiti.

– Ako uzmemo u obzir drogu, alkohol i to da voli žene, šta još ostaje? Eventualno četvrti porok je kocka. Nije stvar u tome da li će da plati kaznu, mogao je da ugrozi živote drugih. Pozivam policiju, javnost i medije da osude ovo što je Darko uradio, jer ili će se prizvati pameti ili će mu se nešto katastrofalno desiti u narednom periodu. On ima pravo da uništava svoj život, ali nema pravo da dovodi u rizik druge živote, bez ozbira što ja Darka izuzetno poštujem kao pevača i što mi je gost vrlo često, ja bih to njemu i u lice rekla. Ovo je jako neodgovorno, jako nepromišljeno i jako budalasto u svakom smislu. Osuđujem ovakvu vrstu ponašanja! Darko, dozovi se pameti inače će te život prizemiti onako kako će te najviše zaboleti. Pozdrav od Jovane Jeremić. – završila je voditeljka.

Izvor: Espreso

ShowBiz

DA LI JE OVO NAJVEĆI BISER JOVANE JEREMIĆ?! Izjava u emisiji raspalila komentare na mrežama, MA NIJE MOGUĆE! VIDEO

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Ekskluzivno


Voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda ima izjavu koja brzo postane viralna.


Ovoga puta je došla u centru pažnje na društvenim mrežama zbog gostovanja u jednoj emisiji u kojoj je objašnjavala kakva je ona karakterno, upoređujući sebe sa slavnim ličnostima.

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je gostujući u emisiji „Balkan Info“ otkrila ko joj je najbliži po senzibilitetu, a ko po seksepilu:

– Imam mozak Bukovskog, seksepil Monike Beluči, a odlučnost Vladimira Putina. I to je tačno, Putin i ja smo jako slični. Mnogo smo odlučni, ja imam tu odlučnost. Ja režim kao on, zato sa mnom možeš samo iskreno ili nadrljaš u životu- izjavila je Jovana, a mnogi su komentarisali ovu njenu izjavu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h