Connect with us

ShowBiz

NASILNICI MALTRETIRAJU SINA SAŠE JOKSIMOVIĆA! AGONIJI NEMA KRAJA: Metalnim šipkama krenuli na decu!

Objavljeno

-

Saša Joksimović, Foto: Marina Lopičić

Glumac Saša Joksimović već danima javno iznosi kroz šta prolazi njegov naslednik Ilija.

Glumac Saša Joksimović već danima javno iznosi kroz šta prolazi njegov naslednik Ilija.

– Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom – kazao je Saša Joksimović.

– Pokušao sam da reagujem, razgovarao sam sa roditeljima te dece, ali oni ne mare za celokupnu situaciju. Daju smešna objašnjenja i pravdaju svoju decu koja sa sobom nose hladno oružje i bokserima i palicama plaše drugu decu kojoj otimaju novac. Ovo mora što pre da prestane, nije rešenje da se na nasilje odgovara nasiljem – dodao je on za „Alo“.

– E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u! – besno je poručio bio Joksimović putem klipa koji je nedavno postavio na društvene mreže, dok je na svom Fejsbuku potom napisao kako se suočio sa jednim delikventom.

– Kilinac je pretio da će „bokserom“ da ga bije. Uputim se ja u Čuburac odmah – naveo je Saša, pa nastavio:

– Sin ga prepozna, ja mu priđem, kazem: „Sad daj taj bokser“, a mali kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je, i posle toga ponovo Čuburac, opet mu pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice… Sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi pratio sa metalnim šipkama neko vreme. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi?

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h