Connect with us

Rijaliti

NAŠA NAJPOZNATIJA ROBIJAŠICA U FAZI RASPADANJA: Silikoni joj pucaju u emisiji? (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ko bi rekao da će se ovo desiti?


Nina Prlja, rijaliti učesnica „Parova“, navodno je doživela peh u programu uživo.

Internetom kruži fotografija na kojoj su, kako tvrde fanovi rijalitija, vidljivi tragovi silikona koji su joj se smežurali između brade i vrata.

„Dama u raspadanju, pucaju joj silikoni“, glasio je komentar, dok su se mnogi na fotografiji pitali šta se Nini zaista desilo sa vratom.

foto: printscreen

Podsetimo, Nina Prlja je u pritvoru bila četiri meseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana. Nakon toga je ušla u rijaliti „Parovi“, a postala je i voditeljka.

Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h