Connect with us

ShowBiz

NAKON BRUTALNE TUČE NA DERBIJU, MILAN KALINIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE: Glumac se tereti za nasilničko ponašanje!

Objavljeno

-

Foto: Stefan Stojanović

Nastavlja se suđenje…


Glumac Milan Kalinić došao je danas na ročište u Palatu pravde povodom slučaja iza aprila 2019. godine kada je bio glavni akter tuče koja se dogodila na košarkaškoj utakmici Partizan – Crvena zvezda.

Glumac se tereti za nasiličnko ponašanje na sportskim priredbama.

Foto: Stefan Stojanović

Podsetimo, pred početak derbija u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić.

Kalinić je tom prilikom pretukao Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde.

– Vraćao sam film hiljadu puta i dolazim do jednog – isto bih reagovao. Pogotovo kada neko divljački nasrće na sve okolo… Kako se drugačije reaguje u toj situaciji, kada neko napada tvog prijatelja? Možda je i sam sebi razbio glavu, možda sam i ja… ne znam. Celog života se trudim da izbegnem nasilje i ponosan sam na to. Tako vaspitavam i svoju decu, da se nađe rešenje. Ponosan sam na tu činjenicu da se nikada nisam potukao. Ovo je prvi konflikt… Ovo je prvi put da sam bio sateran uza zid. Skočio sam da branim svog druga zbog jedne čarke gde je razmenjeneo 5-6 udaraca, pa ako se zbog toga ide u zatvor…. Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se desi u pozorištu. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga – govorio je Kalinić posle nemilog događaja.

Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h