Connect with us

Rijaliti

MARIJA KULIĆ PREVARILA MUŽA U RIJALITIJU? Obrt kakvom se NIKO NA BALKANU NIJE NADAO, da li je moguće?

Objavljeno

-

Marija i Siniša, Foto: Damir Dervišagić

Potom su se umešali i Jelena i Ivan i dali komentar na ovu temu.


Jelena Golubović i Marija Kulić žestoko su se posvađale nakon što je pušten klip Ivanovog i Marijinog razgovora. U toku njihove rasprave umešao se i Lazar Čolić Zola, aktualni dečko njene ćerke rijaliti zvezde Miljane Kulić.

– Time što je ovako reagovala na Ivanovu rečinicu, baca sumnju da je Zvezdan poljubio Mariju. Zašto bi se ona upalila na tu rečenicu koja je bila sprdnja. Postavlja se pitanje na koji način je Zvezdan poljubio Mariju – tvrdio je Zola.

Potom su se umešali i Jelena i Ivan i dali komentar na ovu temu.

Advertisement

– Sve devojke rešeta ovde, a sada reci Ivanu šta misliš i šta mu zameraš, a ne da se pretvaraš i glumiš – rekla je Jelena.

– Marija nije zadovoljna svim vezama koje su veze uspešne. Između mene i nje joj je najviše krivo zbog moje veze napolju – dodao je Ivan.

Marija se potom pobunila i nastala je opšta svađa za crnim stolom.

– Želim da dete bude pored oca i majke – rekla je Marija Kulić.

– Ne može da podnese vezu Miljane i Zole – kazao je Ivan.

Advertisement

Rijaliti

BAKA TROJE UNUČIĆA OSTALA U DRUGOM STANJU: Srbi u čudu gledaju fotke, Adaktarovi ponovo ŠOKIRAJU

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

Majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.


Popularna Alis Adaktar, jedna od akterki rijaliti šou-programa „Adaktarovi“, obelodanila je, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju.

Naime, majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.

– Već duže vreme slušam mnogo ljudi koji me savetuju (iz najbolje namere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da, odlučila sam da zadržim ovu trudnoću, koju nisam planirala, ali život je često nepredvidiv – poručila je Alis putem Instagrama.

– Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebao da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene – dodala je Adaktarova.

Advertisement

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

U komentarima ispod ove objave mogli su se naći komentari podrške članova ove porodice, dok su drugi poručili rijaliti zvezdi da „dobro vodi računa o zdravlju“, „da se pazi“ i da su „deca blagoslov“.

Podsetimo, Alis Adaktar je dospela u središte interesovanja javnosti posredstvom učešća u rijaliti šou-programu „Adaktarovi“, koji prati dešavanja vezana za članove ove imućne porodice i njihov rad u industriji lepote. Alis dosad nikada nije pokazala partnera u javnosti, a jednom prilikom je njena sestra Vanja istakla da se njihovi muževi „guše u nekom zagađenom vazduhu jer stvarno nisu mogli da se snađu da udišu ovaj dvorski vazduh“.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h