Connect with us

ShowBiz

MAMA BEOGRADSKOG ASFALTA JE BILA SIMBOL SE*S BOMBE! Čipkasti veš, halteri i grudi koje KIPE: NAMESTILA SE NA KAUČU

Objavljeno

-

Foto: Instagram

Bombastični izgled Vesne Rivas je tada mnoge muškarce dovodio do ludila, ali samo oni odabrani su imali čast da joj priđu, a mnogi nisu ni imali hrabrosti.


Poznato je da je pevačica i rijaliti zvezda, Vesna Rivas, u mladosti harala beogradskim asfaltom i da je svojim izgledom privlačila sve poglede jačeg pola, što dokazuje i fotografija koja se objavljena iz perioda sa početka njene karijere.

Ona je za prilike postera tadašnjeg časopisa pozira u provokativnom izdanju, u kom je dodatno istakle svoje atribute, a čini se da je još tada uspela da potpuno podigne prašinu.

Podsetimo se, Vesna u to vreme nije mogla da se okrene a da je ne startuje neki gospodin. Ima i onih dosta mlađih koji su bili opčinjeni njenom pojavom, ali ih je ona vrlo brzo postavljala na svoje mesti na sebi svojstven način.

Vesna Rivasfoto: Instagram

Ono što se može primetiti je to da se Rivasova i nakon toliko godina nije znatno promenila, ostala je dosledna svojoj bujnoj plavoj kosi, a isto tako i sama priznala da se sa namerom ugojila kako bi izbegla muškarce kojima je bitan samo fizički izgled.

– „Kada sam mršava i doteram se onda sam pokretni štap sa grudima i vrckam po prirodi i onda sam lepak za klince, dripce, kriminalce i policajce. Želim bar da se rešim tih što se lože na izvajana tela jer imam i bez toga dosta udvarača ali i čoveka kojeg volim“, istakla je ona u jednom od intervjua.

zabava, estrada, vesna rivasfoto: Privatna arhiva

Izvor: Espreso